Tok en svingom i kirka

Denne helga var det St. Edmunds messe og spel- og dansergudstjeneste i Oppdal kirke. Både Oppdal Sepl- og dansarlag og Dovre folkedanslag var med. Artikkelen fra arrangementet kan du lese i papirutgaven av Opdalingen, men her noen bilder fra en litt uvanlig gudstjeneste.

Himmelsk med Hellbillies

Fansen fikk det de kom for, og festfolket koste seg på konsert. Her er noen fotominner fra Hellbillies besøk i Oppdal denne helgen.


Sporty håndballjenter

Det er igjen klart for en ny håndballhelg for spillere og foreldre i Oppdal og Rennebu. Vår fotograf Yngar Brekke fikk i oppdag å holde stand i Rennebuhallen en hel helg - er er noen fotominner fra J10, 12, 14 og 16! Og jenter - det er greit å dele på sosiale medier med link gjerne til fotoserien også.

Ellevill spilleglede

Det svingte skikkelig da kulturskolen i Oppdal inviterte til novemberjazz i kulturhuset onsdag kveld. Her er noen fotominner fra kvelden - en kveld som bød på bildekunst, scenekunst og naturligvis massevis av herlig musikk. Del gjerne bildene på Facebook, men link også gjerne til fotoserien.

Moro med Prøysen

Søndag kveld var det to timer med Alf Prøysen i OMM. Oppdal songlag laget en forestilling med sang og morsomme innslag. Her er noen bilder fra kvelden.

Den store skibyttedagen

Under skibyttedagen lørdag var det mye folk som tok turen til Oppdal for å finne ski og utstyr å bytte. Her er noen bilder fra dagen. Alle foto: Anders Tøsse

Historisk friidrett for Vollan

Lørdag kunne Vollan IK for første gang invittere til friidrett i november og på banen ved Vollan skole. Her ble det nulløp og slengball. Her er noen bilder derfra. Alle foto: Anders Tøsse

Flotte høstbilder

Vi etterlyste høstbilder fra Oppdal og Rennebu - og våre lesere svarte umiddelbart! Sjekk disse flotte bildene som viser både skjønnhet og realitet! Del fjerne bildene på sosiale medier, men link til bildeserien. Siste frist 31. oktober!

Video fra inn- og utland

«Hater Ari Behn»

- Kommentarfeltene er en eneste kloakk.

Se video!

Sjokk-grønn tagging

Slik fant Kim Gøran bilen da han skulle på jobb tirsdag morgen

En pappeske full av liv

Åtte kattunger plassert på trappa i en pappeske som var teipet igjen.

Se video!

Stundesløs suksess

10. trinnet på Rennebu ungdomsskole tok for seg "Den stundesløse" i årets elevforestilling. Her er noen minner fra premierekvelden. Det er greit å dele bilder på sosiale medier, men link gjerne til bildeserien også.


Naboer avverget katastrofe

Da en bil tok fyr i nabolaget på Berkåk var gode råd dyre - naboer ilte til og avverget en katastrofe.

RennebuSpæll for 20. gang

Her er noen bilder til minneboka fra årets RennebuSpæll - det 20. i rekken. Bildene er fra korpsene fra Oppdal og Rennebu/Kvikne. Ekstraservice: Ønsker du å kjøpe bilder fra arrangementet kan du gjøre det via yngvarbrekke.com

Bilder fra Fjell og fårikål-festivalen

Søndag var barnas dag. Men det var fortsatt en god del voksne som benyttet sjansen til å gjøre en god handel. Fjell & Fårikål-festival er på hell, her er flere bilder fra festivalen.

Lindgren på Voll skole

Elevene ved Voll skole i Rennebu brukte en skoledag i Astrid Lindgrens univers.


Harket dro til seters

Morten Harket gjestet lørdag kveld Skardalen og Grovasetra. Her ventet rundt 2000 publikummere. Konserten innfridde alle forventninger. Se bilder fra konserten her.

Mest sette bildeserier

Fotballfest

Følelsene er mange når mer enn 100 fotballag møtes i Domus-cup på Oppdal stadion i helga. Se glimt fra turneringa lørdag her.

Kjørte i bergveggen.

Den utenlandske sjåføren har på grunn av språkvansker vansker med å forklare hva som skjedde. Han skal være uskadd, men er sent til legesjekk.

Klassisk Volvo Amazon

Her er det bare å studere til øyet blir stort og vått! Vår fotograf var på Midt-Norsk Treff i Norsk Volvo Amazon Klubb på Oppdal i helga og her var det alle former, farger og fasonger. Ser du noe du liker, del det gjerne på Facebook, men ikke glem å link til bildeserien.

Martnasfolk

Var du på Rennebumartnan? Sjekk om du finner deg selv i denne bildeserien! Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

Mang slags kjærlighet

Visning av årets Fesjaa`n 2014 på Rennebumartnan. Se bilder fra visningen ”Mang slags kjærlighet" her. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

Bilder fra inn- og utland

Bilder fra ulykkesstedet

En trailer har kjørt av veien i Drivdalen. Se bilder fra ulykkesstedet her.


Bunadsparade

Et mangfold av bunader fra hele Norge ble vist fram under Rennebumartnan fredag. Se bilder fra catwalken her. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

Flere bilder fra Sykkelenern

Rundt 1500 deltok på årets Sykkelenern. Vi har nok ikke fått med alle i denne bildeserien, men med over 100 bilder er det en sjanse for at du finner deg selv, både trimmere og elite, store og små. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.