'

Harket dro til seters

Morten Harket gjestet lørdag kveld Skardalen og Grovasetra. Her ventet rundt 2000 publikummere. Konserten innfridde alle forventninger. Se bilder fra konserten her.

'

Fotballfest

Følelsene er mange når mer enn 100 fotballag møtes i Domus-cup på Oppdal stadion i helga. Se glimt fra turneringa lørdag her.


'

Kjørte i bergveggen.

Den utenlandske sjåføren har på grunn av språkvansker vansker med å forklare hva som skjedde. Han skal være uskadd, men er sent til legesjekk.

'

Klassisk Volvo Amazon

Her er det bare å studere til øyet blir stort og vått! Vår fotograf var på Midt-Norsk Treff i Norsk Volvo Amazon Klubb på Oppdal i helga og her var det alle former, farger og fasonger. Ser du noe du liker, del det gjerne på Facebook, men ikke glem å link til bildeserien.

'

Martnasfolk

Var du på Rennebumartnan? Sjekk om du finner deg selv i denne bildeserien! Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

'

Mang slags kjærlighet

Visning av årets Fesjaa`n 2014 på Rennebumartnan. Se bilder fra visningen ”Mang slags kjærlighet" her. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

'

Bilder fra ulykkesstedet

En trailer har kjørt av veien i Drivdalen. Se bilder fra ulykkesstedet her.

'

Bunadsparade

Et mangfold av bunader fra hele Norge ble vist fram under Rennebumartnan fredag. Se bilder fra catwalken her. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.

Video fra inn- og utland

Monica (40) fikk dødsdommen fra sykehuset

Så gikk hun fra frykt til håp da hele bygda stilte opp.

Virker trikset alle snakker om?

Nordlys prøvde vasketrikset som skal gjøre stekovnen skinnende ren. Saken leser du her

Svensk radarpar prøver å joike

Sveriges dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå utforsker de Norge – og joik i Finnmark. Saken leser du her!

'

Flere bilder fra Sykkelenern

Rundt 1500 deltok på årets Sykkelenern. Vi har nok ikke fått med alle i denne bildeserien, men med over 100 bilder er det en sjanse for at du finner deg selv, både trimmere og elite, store og små. Del gjerne bildene på Facebook, men link til fotoserien om du bruker bilder.


'

Topp hos Terje Tysland

Terje Tysland innfridde i sin 10. runde med fest hjemme på setertunet på Driva. Det ble solgt i overkant av 1100 billetter. Her er noen glade fotominner fra kvelden. Reportasjen kommer i avisa. Det er greit å bruke et bilde på Facebook der du er med så lenge du linker til bildeserien.

'

Sykkelenern i bilder

Årets Sykkelenern ble gjennomført i strålende vær i Oppdal. Her er noen foto-minner fra bilder fra årets arrangement.

'

Fotominner fra Norway Cup

En av verdens største fotballturneringer går i disse dager av stabelen i Oslo. Elleve lag fra Oppdal og Rennebu er med. Her deler vi øyeblikkene fra turneringa. Vi oppfordrer til å fortsette å sende inn bilder - etter turneringa trekker Opdalingen ut et lag som får spandert pizzakveld.

'

Oppdal slo Oslo-lag

Det ble 8-2 til G14-laget fra Oppdal i dagens kamp mot Lambertseter på Norway Cup. Det synes som om gutta er godt fornøyd med resultatet. Send oss gjerne dine bilder fra Norway Cup på 992 75 900 eller redaksjon@opdalingen.no.


'

Rennebu gikk på en smell

På tross av en saftig 12-0 tap mot Os i Norway Cup, er stemningen i Rennebus Gutter 16-lag god. Laget får tid til noen aktiviteter utenom fotballkampene, og både spillerne og trenerne finner på mye gøy under fotballturneringen. Paintball og bading er aktiviteter Rennebyggen koser seg med andre ord i hovedstaden, tap eller ikke tap. Her er noen bilder fra kampen.

Mest sette bildeserier

'

Hesteslepp på Bekkelegeret

Fireåringe Elstad Blesen var ikke i tvil om hva som ble forventet av ham. Moderne teknikk har også inntatt hesteflokken. Saken kan du lese i dagens Opdalingen, men her er ekstra bilder fra hestesleppet på Bekkelegeret.

'

Heftig i Hovden

Det gikk fort for seg i Hovden i helga; det ble arrangert norgescup i utforsykling. Det ble lokal seier, Terje Nylende vant. Her er noen fotominner fra arrangementet.

'

Spilte inn i sommernatta

Lørdag kveld spilte Staut i Åmotsdalen. Se bilder fra konserten her.

'

Gamle glis

Lørdag gikk Oppdalsløpet av stabelen for tjuende gang. 49 biler stilte til start.

'

Partileder på sæterstevne

Søndag tok partileder Knut Arild Hareide turen til Nerskogen og Rennebu kristelig folkepartis tradisjonsrike sæterstevne.

Bilder fra inn- og utland

'

Deltakerne i «Alt for Norge»

Her er de 12 deltakerne i TVNorge-serien «Alt for Norge».

Se bildene
'

Helikopter-styrten

Tirsdag styrtet et helikopter på oppdrag fra Forsvarsbygg på Hjerkinn. Fem personer var i helikopteret, og to av dem pådro seg skader. Alle nødetatene rykket ut, og her er den del bilder fra det som skjedde.


'

Folksomt på Bjerkeløkkja

Folk strømmet til da Bjerkeløkkja åpnet søndag ettermiddag. Over 400 personer møtte opp for å se på de 13 bygningene. Her er et knippe bilder av hus og folk.

'

Voll barnehage 20 år

Tirsdag kveld feiret Voll barnehage 20 år i de nye lokalene ved skolen, og laget stor fest med pølser, kake, gaver og annet program.