Hesteslepp på Bekkelegeret

Fireåringe Elstad Blesen var ikke i tvil om hva som ble forventet av ham. Moderne teknikk har også inntatt hesteflokken. Saken kan du lese i dagens Opdalingen, men her er ekstra bilder fra hestesleppet på Bekkelegeret.

Heftig i Hovden

Det gikk fort for seg i Hovden i helga; det ble arrangert norgescup i utforsykling. Det ble lokal seier, Terje Nylende vant. Her er noen fotominner fra arrangementet.


Spilte inn i sommernatta

Lørdag kveld spilte Staut i Åmotsdalen. Se bilder fra konserten her.

Gamle glis

Lørdag gikk Oppdalsløpet av stabelen for tjuende gang. 49 biler stilte til start.

Partileder på sæterstevne

Søndag tok partileder Knut Arild Hareide turen til Nerskogen og Rennebu kristelig folkepartis tradisjonsrike sæterstevne.

Helikopter-styrten

Tirsdag styrtet et helikopter på oppdrag fra Forsvarsbygg på Hjerkinn. Fem personer var i helikopteret, og to av dem pådro seg skader. Alle nødetatene rykket ut, og her er den del bilder fra det som skjedde.

Folksomt på Bjerkeløkkja

Folk strømmet til da Bjerkeløkkja åpnet søndag ettermiddag. Over 400 personer møtte opp for å se på de 13 bygningene. Her er et knippe bilder av hus og folk.

Voll barnehage 20 år

Tirsdag kveld feiret Voll barnehage 20 år i de nye lokalene ved skolen, og laget stor fest med pølser, kake, gaver og annet program.

Video fra inn- og utland

– Vi betrakter dette som troverdig

PST mottok nylig informasjon om at personer med tilknytning til islamistiske ekstremister i Syria kan ha til hensikt å gjennomføre angrep mot Norge.

Lykken er å henge i en krok

Ole Magnus Ekeberg drar pusten dypt ned i magen før han for første gang skal henge fra taket, kun festet i seks kroner i sin egen hud.

Gullfisken styrer bilen

Designfirmaet Studio Diip har laget et lite kjøretøy som styres av en gullfisk.

Sykkelfest rundt Granasjøen

Søndag gikk Nerskogsrittet av stabelen for femte gang.


Action i terrenget!

Sist helg ble det arrangert norgescup i terrengsykkel i Oppdal. Det gikk friskt for seg i terrenget rundt Kåsen, samt at de aller yngste også fikk vise hvor tøffe de er. Her er noen fotominner fanget av vår fotograf Arvid Storli.

Årets konfirmanter

Kirketrapp eller kulturscene, prest eller ordfører, det er tid for årets konfirmanter, og både i Oppdal og Rennebu passerer de unge dem magiske grensen; nå er de konfirmert! Her er noen fotominner tatt av Anders Tøsse, Arvid Storli og Jan Inge Flå.

17. mai på Voll

På Voll var det tradisjonen tro fullt av folk på som feiret 17. mai på grendaskolen. Her er noen fotominner fra dagen, og som sagt, har du lyst til å bruke noen av bildene på sosiale media så husk å oppgi kilde og link gjerne til opdalingen.no

17. mai på Nerskogen

Siste året med egen skole på Nerskogen, men 17. mai-toget gikk som vanlig, for anledning med ordføreren på besøk. Her er noen fotominner fra dagen.


17. mai på Lønset

På Lønset satset man både på å feire sammen med resten av kommunen på Dovre og å gå i tog i egen grend. Her er noen fotominner fra dagen.

Mest sette bildeserier

17. mai på museet

Oppdalingene samlet seg til 17. mai-feiring på Oppdalsmuseet etter å ha vært på Dovre for å feire dagen sammen med Folldal og Dovre kommuner. Ser du deg selv på noen av bildene og vil bruke dem på Facebook er det greit, så lenge du oppgir kilde og linker til opdalingen.no

17. mai i Drivdalen

Folk fra Drivdalen samlet seg på Drivdalen skole etter en noe kald feiring på fjellet. Det ble lystig spøkt med at dagen var historisk på mange måter, det var nemlig sol og vindstille i Drivdalen denne 17. mai så folk fikk tilbake varmen i kroppen etter Dovrefjell. Her er noen fotominner fra dagen. Er du med på noen av bildene og vil bruke dem på Facebook etc? Det er helt i orden så lenge du krediterer Opdalingen og linker til hjemmesida vår.

17. mai Dovre

Se bilder her.

Danset jorden rundt

Elevene ved Lenes Dansesenter har nok en gang imponert med en flott danseforestilling, temaet i år var en dansende reise rundt på jorden. Her er 100 fotominner fra årets forestilling. Er du med på noen av bildene og vil bruke dem på Facebook-siden din? Det er helt ok så lenge du oppgir fotokilde og linker til fotogalleriet.

G14 Lokal derby

G14-fotballgutta fra Rennbu og Oppdal møttes til lokalt derby på Oppdal. Til pause ledet Rennebu 3-4, men etter endt kamp sto det 7-4 til Oppdal. Her er noen fotominner fra kampen. Er du med på bildene og vil du bruke noen av bildene til Facebook etc? Det er helt ok så lenge du linker til artikkelen og oppgir fotokilde.

Bilder fra inn- og utland

Nye bilder av Volvo XC90

Slik blir den helt nye Volvo XC90 innvendig.

Se bildene her!

Rockfest på Berkåk

Full fest og mye moro på Berkåk i helga - her er noen fotominner fra våre to fotografer.


Skogbrann ved Stamnan

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et skogholt i Rennebu. Se flere bilder

Full innsats på håndball-cup

Håndball-jentene fra Oppdal og Rennebu har vært i nordfylket og spilt håndball en hel helg i Sparebank1 Cup. Totalt stilte frem lag fra vårt distrikt i klassene J12 - J16. Beste plassering klarte J16 Oppdal/Rennebu som kom til finalen i B-sluttspillet. Her er noen fotominner fra helgen.