Pepperkake-pappaene på Lønset

I barnehagen på Lønset er det for tiden kun jenter som går. I år var det ekstra stor stas da alle pappaene stilte opp og bakte pepperkaker sammen med døtrene sine. Her er noen fotominner fra dagen.

Ungdommelig eldrejulebord

Se bilder fra onsdagens eldrejulebord i kulturhuset, der mange unge bidro med livsglede for de eldre.

Hei hå, nå er det jul igjen

1. søndag i advent har vært markert flere steder i Oppdal og Rennebu i helga. I denne bildeserien finner du et knippe bilder fra de forskjellige markeringene som har blitt gjort! Link gjerne til bildeserien og ha ei riktig god førjulstid!

Jul i Skomakergata

Hjertelig jul på Fagerhaug ble nok en suksess. Over 400 personer stod og ventet ved inngangen før det åpnet, og det yret av liv i den lille julegata. Her er noen blinkskudd fra julemarkedet. Del gjerne bildeserien, men link til oss.

Ung danseglede

Årets høstsemester er over for Lenes Dansesenter, og her er noen fotominner fra årets semesterforestilling; med massevis av sjarm, danseglede og ung entusiasme. Dersom du bruker et bilde eller to på sosiale medier, husk å linke til bildeserien også.

Allsang med Oslo Gospel

Da publikum i Oppdal kultur fikk sjansen til å synge sammen med Oslo Gopselkor, et av landets beste og mest kjente, lot de seg ikke be to ganger. Det ble en fantastisk kulturkveld med mye energi, og føde for både sjel og sinn - med alt fra vemodig vakkert Alf Prøysen til høyenergisk gospel.

Gangbruåpning med flagg og snorklipping

Elevene Sina Nigga Abraha, Olaf Naalsund og Adrian Havdal Enodd i tredje klasse ved Aune barneskole hjalp ordfører Ola Røtvei med snorklippingen da den nye gangbrua over Ålma ble offisielt åpnet i dag tirsdag. Den nye gang- og sykkelvegen mellom Vikavegen og skoleområdet har kostet 2,6 millioner, 400.000 mindre enn budsjettert, og er allerede flittig i bruk både av elever og turgåere.

Stemning i Bortistu

God stemning hos publikum og mye god sang og musikk skapte herlig førjulskveld i Bortistu i Storlidalen. Her er noen gode fotominner fra kvelden med to forestillinger.

Tok en svingom i kirka

Denne helga var det St. Edmunds messe og spel- og dansergudstjeneste i Oppdal kirke. Både Oppdal Sepl- og dansarlag og Dovre folkedanslag var med. Artikkelen fra arrangementet kan du lese i papirutgaven av Opdalingen, men her noen bilder fra en litt uvanlig gudstjeneste.

Himmelsk med Hellbillies

Fansen fikk det de kom for, og festfolket koste seg på konsert. Her er noen fotominner fra Hellbillies besøk i Oppdal denne helgen.

Sporty håndballjenter

Det er igjen klart for en ny håndballhelg for spillere og foreldre i Oppdal og Rennebu. Vår fotograf Yngar Brekke fikk i oppdag å holde stand i Rennebuhallen en hel helg - er er noen fotominner fra J10, 12, 14 og 16! Og jenter - det er greit å dele på sosiale medier med link gjerne til fotoserien også.

Ellevill spilleglede

Det svingte skikkelig da kulturskolen i Oppdal inviterte til novemberjazz i kulturhuset onsdag kveld. Her er noen fotominner fra kvelden - en kveld som bød på bildekunst, scenekunst og naturligvis massevis av herlig musikk. Del gjerne bildene på Facebook, men link også gjerne til fotoserien.

Moro med Prøysen

Søndag kveld var det to timer med Alf Prøysen i OMM. Oppdal songlag laget en forestilling med sang og morsomme innslag. Her er noen bilder fra kvelden.

Den store skibyttedagen

Under skibyttedagen lørdag var det mye folk som tok turen til Oppdal for å finne ski og utstyr å bytte. Her er noen bilder fra dagen. Alle foto: Anders Tøsse

Historisk friidrett for Vollan

Lørdag kunne Vollan IK for første gang invittere til friidrett i november og på banen ved Vollan skole. Her ble det nulløp og slengball. Her er noen bilder derfra. Alle foto: Anders Tøsse

Stundesløs suksess

10. trinnet på Rennebu ungdomsskole tok for seg "Den stundesløse" i årets elevforestilling. Her er noen minner fra premierekvelden. Det er greit å dele bilder på sosiale medier, men link gjerne til bildeserien også.

Naboer avverget katastrofe

Da en bil tok fyr i nabolaget på Berkåk var gode råd dyre - naboer ilte til og avverget en katastrofe.

RennebuSpæll for 20. gang

Her er noen bilder til minneboka fra årets RennebuSpæll - det 20. i rekken. Bildene er fra korpsene fra Oppdal og Rennebu/Kvikne. Ekstraservice: Ønsker du å kjøpe bilder fra arrangementet kan du gjøre det via yngvarbrekke.com

Vannstafett

Se bildene fra da elever ved Vollan skole hadde vannstafett og bar vann for å redde liv. Del fjerne bildene på sosiale medier, men link til bildeserien.

Hva er det som mangler?

I forkant av live-sendingen som gikk ut til hele landet fra delfinalen i Bandwagon ble Oppdal markedsført en halv time med flotte bilder fra området. Bildene er en kombinasjon av arkivbilder, leserbilder og pressebilder. Her er bildeserien som ble presentert. Synes du noe mangler? Send inn dine "turistbilder" til redaksjon@opdalingen.no!

Lindgren på Voll skole

Elevene ved Voll skole i Rennebu brukte en skoledag i Astrid Lindgrens univers.

Bilder fra Fjell og fårikål-festivalen

Søndag var barnas dag. Men det var fortsatt en god del voksne som benyttet sjansen til å gjøre en god handel. Fjell & Fårikål-festival er på hell, her er flere bilder fra festivalen.