Randi Berger fikk ny hekk av Statens vegvesen. Mandag var Reidar Otto Andersen og NCC ute og plantet den. Foto: Jenny Kleven, Smaalenenes Avis/ANB

Fikk igjen hekken

Randi Berger fikk hekken rasert av Statens vegvesen. I morges ordnet vegvesen opp for seg.
Publisert 02.07.2012 kl 11:23 Oppdatert 02.07.2012 kl 11:31

Tips en venn på e-post:Lokale meglere

[Smaalenenes Avis] Forrige uke skrev smaalenene.no om Randi Berger på Ringvoll i Hobøl som fikk snaukuttet hekken sin av kantklipperen til Statens vegvesen.

Det var ved midnattstid sist lørdag at veivesenet var ute for å drive kantslått langs fylkesvei 120, og at Bergers hekk ble offer for den litt ivrige klipperen.

– Nedklippingen var jo helt meningsløs. Hekken sto i god avstand til veien, og den har stått på samme sted i ti år. Hvis veivesenet plutselig har bestemt seg for at den utgjør en fare for trafikken, burde jeg i hvert fall ha fått beskjed først, sa Berger i etterkant.

Karl-Erik Willadsen fra veivesenets driftsseksjon var imidlertid raskt på banen og lovte erstatning for hekken. I morges var altså NCC ute på vegne av Statens vegvesen og plantet ny hekk. (ANB)

På forsiden nå


Curling

...

Kan få delta i ungdoms OL

I mars skal Norges Curlingforbund velge ut hvem som skal representere Norge i ungdoms OL på Lillehammer i 2016. Det kan bli utøvere fra Oppdal curling.

Bilulykke

...

Ulykke ved Stølen

Firhjuling gikk rundt på E6.

Voldsepisode

...

Stort slagsmål

Mellom åtte og ti personer involvert i slåssing i Oppdal søndag morgen. Flere av dem har lettere skader.

Leder

...

Det er ikke alltid ting går etter planen...

«Tro ikke alt som står i avisa,» formante norsklæreren oss da jeg gikk på skolen.