Sammendrag, Sandnes Ulf - Stabæk 2-1

Se mål og høydepunkt fra kampen!

Første seier for Ulf

Sandnes (ANB-NTB): Sandnes Ulf tok sin første seier i eliteserien noensinne. Se sammendrag av kampen her!

Publisert 22.04.2012 kl 20:38 Oppdatert 22.04.2012 kl 23:13

Tips en venn på e-post:


Sandnes Ulf - Stabæk 1-0

Steinthor Thorsteinsson, (50)

Straffemål, Sandnes Ulf - Stabæk 2-0

Skjølsvik (str. 58)

Mål, Sandnes Ulf - Stabæk 2-1
Brustad, (65)
...
Sandnes Ulf feirer med sine supportere etter deres første seier i Tippeligaen. Foto: Digitalsport

Omtalte lag og spillere


søndag

22

april

Sandnes Ulf - Stabæk 2 - 1

Tippeligaen 2012 - søndag 22. april kl 18:00, Sandnes Stadion

Les kampreferat

Sandnes Ulf tok sin første seier i eliteserien noensinne med 2-1 i bunnoppgjøret mot Stabæk søndag.

Den nyopprykkede rogalandsklubben spilte uavgjort i sine to første hjemmekamper. Seieren kom i tredje forsøk, takket være scoringer av Steinthor Thorsteinsson og Aksel Berget Skjølsvik (straffe) tidlig i annen omgang.

– Dette var herlig. Guttene jobbet heroisk og sto på sammen, og det ble en fortjent seier, sa Ulf-trener Asle Andersen til Aftenbladet etter den historiske trepoengeren.

Med seieren klatret Sandnes Ulf over nedrykksstreken og sørget for at Stabæk ligger alene igjen i bunnen med ett eneste poeng. Brann falt ned under streken.

Stabæk hadde de største sjansene i en første omgang fattig på situasjoner. Franck Boli sto for de to mest severdige.

I det 15. minutt fikk han et innlegg for åpent mål, men bommet helt i forsøket på volleyavslutning og endte med å hælsparke ballen utover på banen.

I det 38. minutt imponerte han derimot ved å vinne ballen fra midtstopper Steffen Haugland, kjempe seg løs fra ham og forbi Anel Raskaj før keeper Bo Andersen blokkerte avslutningen.

Høiland ordnet straffe

Halvveis så det ikke verst ut for bærumslaget, men Thorsteinsson endret det da han fem minutter ut i annen omgang utfordret fra sin posisjon på venstrekanten, spilte vegg med Raskaj og rykket fra en motspiller. Fra spiss vinkel vippet han ballen over Jan Kjell Larsen og inn i mål.

Tommy Høiland ble kampens første innbytter i det 56. minutt, og sekunder etter at han kom på banen ble han løpt ned av Tor Marius Gromstad i feltet. Gult kort til Stabæk-spilleren og straffe til Sandnes Ulf var resultatet.

Skjølsvik knallet straffesparket midt i mål, rett over kroppen på Larsen som hadde kastet seg til venstre.

Innbytter reduserte

En Stabæk-innbytter skapte ny spenning. Petter Belsvik byttet ut spissene Boli og Mads Stokkelien med Fredrik Brustad og Torstein Andersen Aase, og sekunder senere scoret Brustad.

Nærmere enn 2-1 skulle ikke Stabæk komme. Sandnes Ulf hadde de beste sjansene i kampens sluttfase.

– Jeg vil gi honnør til gutta for enorm arbeidsinnsats, men vi er dessverre ikke dyktige nok for øyeblikket. Vi gir bort mål og scorer ikke på sjansene våre. Derfor tar vi ikke poeng, sa Belsvik til TV 2.

Gå til vårt videomagasin her!

Begge lag måtte avslutte kampen med ti mann. Hjemmelagets Vegard Aanestad fikk direkte rødt kort for en stygg felling av Ricardo Clark fem minutter før slutt. Ett minutt senere slo Gromstad følge i garderoben da han fikk sitt annet gule kort for en ny felling av Høiland.

– Tommy var et angrep alene mot slutten. Han skal ha all honnør for innsatsen, sa Asle Andersen om innbytteren.

(ANB-NTB)

På forsiden nå


...

- Årets begivenhet

Rundt hundre spillere fra Oppdal reiser til Norway Cup lørdag morgen - med mindre politiet og regjeringa anbefaler noe annet.

Fantastisk foto-sommer 2014 - sjekk bildene

Bidragene til foto-konkurransen strømmer på, sjekk de mange flotte bildene fra Oppdal og Rennebu! På slutten av sommeren vanker det et gavekort på 1000 kroner fra Bunnpris til ett av bidragene. Kommenter gjerne bildene på vår Facebook-side og hjelp oss å finne det flotteste sommerbildet fra Oppdal og Rennebu.

...

Mystisk kors på Kinnpiken

Tips oss: Ring eller send sms/mms Vakttelefon: 992 75 900 Send oss en epost redaksjon@opdalingen.no

Opdalingen har fått tilsendt bilder og spørsmål fra flere undrende turgåere om et mystisk kors i oppdalsfjellet.

...

Prøysen i kulturhuset

Den 23. juli var det 100 år siden Prøysen var født, noe som ble markert over hele landet. I Oppdal blir det Prøysen-fest i september.