Nickelodeon har avslørt finalistene til den årlige prisutdelingen Kids’ Choice Awards, en internasjonal hyllest av barnas favoritter innenfor film- og musikkbransjen.

Astrid S er en av fire norske artister eller band som kan vinne barnas hyllest i prisutdelingen Kids’ Choice Awards 12. mars. Justin Bieber, Taylor Swift og Selena Gomez forhåndsfavoritter med tre nominasjoner hver.

- Veldig gøy

Instagram-dronningen Astrid Smeplass var stolt over å være en av barnas favoritter til den store kåringen. Det siste året har vært en stor opptur for artisten som i november vant to priser under P3 Gull, for Årets nykommer og Årets låt.

- Veldig gøy å bli nominert til Kids’ Choice Awards og barnas pris blant så mange andre flinke, forteller Smeplass.

Årets utdeling har 22 priser, deriblant Norges Favorittstjerne, hvor Astrid S, The Main Level, Petter Katastrofe og Marcus og Martinius konkurrerer om velgernes gunst.

Barna kan stemme fram sine favoritter på Kca.nickelodeon.no, og de litt eldre brukerne kan benytte Twitter og emneknaggen #KCA for å avgi stemmer.

Bieber er favoritt

Blant de nominerte i de internasjonale kategoriene finner vi verdensstjerner som Justin Bieber, Adele, Taylor Swift, Ariana Grande, Selena Gomez og One Direction – for å nevne noen. Den kanadiske popstjernen er nominert i totalt tre kategorier: Beste mannlige sanger, beste sang «What Do You Mean» og beste samarbeid «Where Are Ü Now» - Skrillex, Justin Bieber og Diplo.