Ole Christian Øen dukker med jevne mellomrom opp på NRKs "oppvarmingsprogram" som sendes i forkant av den norske Melodi Grand Prix-finalen og øser ut av sitt overflødighetshorn med "nerde-fakta" om Melodi Grand Prix og The Eurovision Song Contest.

Alexandru fra Berkåk er som kjent en del av boybandet Suite16, og Opdalingen ba Ole Christian om å uttale seg om vinnersjansene til låta "Anna Lee".

- Jeg tror nok helt sikkert den kommer til gullfinalen, forteller Øen.

- Jeg tror Laika, Stand Up, Suite 16 og Agnete går videre. Hvem som vinner er vanskelig å si, det er veldig stor variasjon på årets bidrag, mener Øen.

Personlig synes han Laikas "The Hungry Hearts" feat. Lisa Dillan.

- De har et særpreg over seg som vil slå an ut over Norges grenser. Jeg håper at når folk stemmer i år, så stemmer de på låter som kan gjøre det bra internasjonalt, ikke bare i Norge.

- Hvorfor tror du "Anna Lee" kommer til å gjøre det bra?

- Vel, det er en fengende låt, og jeg tror nok at dette er en sang som vil få mange stemmer fra ungjentene som liker Suite 16, tror Ole Christian.

Nå er jo folk i Rennebu kjent for virkelig å støtte opp om sine favoritter, og det kommer nok en og annen stemme fra hjembygda til Alexandru også.

Det endelige resultatet får vi altså se førstkommende lørdag.

Dette er startrekkefølgen i årets Melodi Grand Prix

Den 27. februar er det duket for stor folkefest i Oslo Spektrum. 10 artister og band skal kjempe om den gjeve billetten til Eurovision Song Contest-finalen i Stockholm.

Melodi 1 - Laika - The Hungry Hearts feat. Lisa Dillan

Melodi 2 - Into the Fire - Stage Dolls

Melodi 3 - Traces - Stine Hole Ulla

Melodi 4 - Stand Up - Makeda

Melodi 5 - Anyway - Pegasus

Melodi 6 - Feel Da Rush - Freddy Kalas

Meoldi 7 - Afterglow - Laila Samuels

Melodi 8 - History - Elouiz

Meoldi 9 - Anna Lee - Suite 16

Meoldi 10 - Icebreaker - Agnete

Melodi Grand Prix sendes direkte på NRK 1 27. februar kl 20:55.