I forbindelse med at den internasjonale konkurransen Mr Gay Europe kommer til Oppdal i begynnelsen av august har Aunasenteret inngått et samarbeid om en motevisning som skal avvikles torsdag 4. august.

Denne uken besluttet markedsgruppen ved Aunasenteret å gå "all in" for arrangementet som er en del av en "team challenge" i forbindelse med konkurransen.

I år er det elleve land som deltar i Mr Gay Europe, og det er med én deltaker fra hvert land. De skal konkurrere om tittelen Mr Gay Europe 2016 ved blant annet en skriftlig prøve, et jobbintervju, en sportslig utfordring og altså en lag-oppgave.

– Positivt prosjekt

Ved ankomst til Oppdal får de beskjed om at de i løpet av fire dager skal sette sammen et moteshow på et lokalt kjøpesenter, og de skal bruke klær og effekter fra kjøpesenteret, samt at de skal få med seg lokale modeller i showet.

Siden deltakerne bare er unge menn, skal de få med seg unge damer til motevisningen. Dersom du er dame og blir spurt om du vil være med på en motevisning på Aunasenteret 4. august så kan det være snakk om dette prosjektet.

– Vi er svært positive til å være med på et slikt prosjekt, forteller Rune Fjelldal.

– Det skaper aktivitet i senteret og vi synes også det er bra å støtte opp om prosjektet og hva det står for.

Oppdalsreklame

Torsdag ble markedsrådet ved senteret informert om konkurransen og opplegget.

– Skulle det være slik at noen reagerer negativt på et slikt samarbeid, så er det jo desto grunn til å gjennomføre arrangementet, uttalte Turi Torve Sæther.

Deltakerne skal besøke flere steder i Sverige og Norge, de skal være i Oppdal i totalt fem dager. Deltakerne skal bo i Vangslia og skal besøke Viewpoint Snøhetta, Hovden, Rauøra og andre steder i området.

Avslutningen på konkurransen markeres med en gallamiddag på Quality Hotel Skifer fredag kveld. Her blir det også direktesending fra Oppdal via flere nettsteder i Europa der det i tillegg vises en kort "reklamefilm" fra Oppdal i forkant av direktesendingen.

Filmen legges senere ut på mrgayeurope.com som i snitt har cirka 100.000 unike besøk i måneden.