Tidligere i år kunne Opdalingen fortelle at Peppes Pizza var på vei ut av Oppdal.

Johnny Johansen i Vangslia Drift kunne fortelle at høye franchise-avgifter og krav om helårsdrift gjorde restauranten til lite lønnsom butikk, og at han hadde bestemt seg for å avslutte samarbeidet med restaurantkjeden.

Samtidig kunne Johansen fortelle at en ny restaurant ville åpne i de gamle lokalene til Peppes, og responsen fra bygdafolket har ikke latt vente på seg.

- Folk ringer og spør når vi skal åpne og mange er spente på det nye navnet, forteller Johansen til Opdalingen.

Dette med navnet har han ikke noe svar på, rett og slett fordi den nye restauranten ikke har fått noe navn ennå.

- Det er flere som har kommet opp med kreative og gode forslag, en del av dem har basis i lokal dialekt og uttrykk, forteller Johansen.

Nå ønsker han å få inn flere forslag og går ut til Opdalingens lesere for å høre om det finnes flere gode navneforslag der ute.

På slutten av artikkelen kan du lese om hvordan du kan bli med i navnekonkurransen for den nye restauranten.

Johansen går høyt ut og lover en à la carte restaurant for den som ønsker å spise godt. Det legges opp til en god del lokal mat, samtidig som det skal satse på kvalitet.

- Jeg tar mål av meg å bli noe av det beste man kan få av restaurantmat i Oppdal, forteller Johansen som da må konkurrere blant annet med det velrenommerte kjøkkenet på Skifer Hotel.

9. oktober er siste åpningsdag for Peppes i Oppdal, og da inviteres alle tidligere medarbeidere på Peppes til en skikkelig avskjedskveld. Den nye restauranten er planlagt åpnet i slutten av uke 45, akkurat tidsnok til julebordsesongen.

- Jeg har jobbet med menyen i lang tid allerede, så nå er vi i full gang med å skaffe til veie inventar og annet utstyr. Lokalene skal pusses opp og bygges om, kjøkkenet skal oppdateres, i hele tatt blir det en rimelig hektisk måned før vi får åpnet på nytt, forteller Johansen.

Bli med og bestem navnet på den nye restauranten!

Har du et godt forslag til den nye restauranten? Bli med på Opdalingens navnekonkurranse og du kan vinne en treretters middag for fire personer første uka restauranten har åpen.

Slik deltar du:

Send inn ditt navneforslag på SMS med kodeord OPD Quiz Navneforslag til 2105. (Kr 5,-)

Frist: Mandag 5. september klokken 10.00.

Vinneren vil bli kontaktet på det telefonnummeret som meldingen er sendt fra. Opdalingen forbeholder seg retten til å publisere de forskjellige forslagene. Vangslia Drift forbeholder seg retten til å bruke vinnerforslaget uten ytterligere kompensasjon ut over premien i navnekonkurransen.