Tidligere denne uka ble det klart at Karpe Diem tar turen til Oppdal i påska. Bandet regnes som en av norges beste liveband og vant i slutten av november to priser på P3-Gull, i kategoriene «Årets live» og «Årets låt».

I dag onsdag klokken 11.00 startet billettsalget. Guri Hokseng ved Oppdal kulturhus kunne tidlig rapportere om knallstart på billettsalget.

- Vi solgte 750 billetter på 30 minutter. Det er kjempeartig, men ikke overraskende. Karpe Diem er Norges største liveband. De solgte 27.000 billetter til Oslo Spektrum på fem timer, forteller Hokseng til Opdalingen.

Rundt klokken 15.30 kunne Hokseng melde at alle de 1200 billettene var revet bort. Det betyr at konserten ble utsolgt på i underkant av seks timer.

- Noen av billettene er reservert og det kan også ramler enkelte billetter tilbake i systemet. Men akkurat nå er det ingen tilgjengelige billetter og status er utsolgt, sier hun.

Startvansker på billettsalget

Så stort trøkk har det vært på billettene at flere har ringt og klaget på at de ikke fikk opp billettbestillingen på nettsiden til kulturhuset.

- Når så mange sitter og venter på at billettene skal legges ut blir det litt startvansker. Etter to-tre minutter var problemet løst, sier Hokseng.

Totalt 1200 billetter er lagt ut for salg til påskekonserten.

- Det er det antallet vi kan selge. Vi har aldri hatt flere mennesker i storsalen tidligere. Kanskje bare på Dumdum Boys. Skal vi presse inn flere krever det ekstra ressurser, sier Hokseng.

Reserverte billetter kan bli tilgjengelig

Det er også mange som har reservert billetter. Disse må hentes ut innen tre dager.

- Det kan være noen som ikke henter billettene sine. Da blir de tilgjengelig for andre, så selv om vi blir utsolgt kan det være små muligheter å sikre seg billett, forteller hun.

Hokseng synes det er spennende å booke landets hotteste live-artister.

- Det er en risiko å booke ei så stor gruppe, men vi har jobbet grundig med dette, og har stor tro på å få solgt alle billettene, sier hun.

- Hvordan har dere klart å få Norges største live-band til Oppdal?

- Jeg har hatt god dialog med managementet deres. Så tror jeg nok de hadde veldig lyst til å komme hit, smiler Hokseng.