Eirin Hevle er ansatt som ny kantineleder i Vekst Oppdal og sørger nå for at de ansatte ved kommunehuset kan få kjøpt seg lunsj på huset i en ellers så travel hverdag.

- Det som er nytt nå kontra tidligere, er at vi tilbyr varmmat. I tillegg har vi påsmurte varer og smoothies. Det er også bestilt en salatbar hit, forteller Eirin Hevle til Opdalingen.

Det var 2. januar Vekst Oppdal tok over kantinedriften ved rådhuset. Enn så lenge er det kun Hevle som driver kantinen, men hun forteller at hun håper at hun får med seg flere på laget etterhvert.

- Det har vært veldig travelt nå i innkjøringsperioden, men det har gått seg til. Jeg begynner å komme inn i rutinene, forteller hun.

På sikt er planen å flytte produksjonen til kjøkkenet på Spiskammerset.

- Vi håper at vi på lenger sikt kan få Spiskammerset opp å gå igjen. Det er veldig synd at det står tomt og målet er at vi kan åpne dører for folket i Oppdal som ønsker å kjøpe seg lunsj, forteller hun.

I den nye kantinen på rådhuset er det fokus på et variert tilbud, samt at det skal være sunt.

- Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger så langt, og det virker som om de ansatte på rådhuset er veldig fornøyd med å få et tilbud på varmmat. De er også veldig flinke til å komme med ønsker, og det er noe jeg setter pris på, sier hun.

Å lage mat har alltid vært en interesse for Hevle. På videregående gikk hun på restaurant og matfag, mens hun hadde lærlingetiden på hurtigruta.

- Det var en utrolig morsom, spennende, utfordrende og lærerrik tid. Jeg lærte veldig mye som jeg så absolutt har tatt med meg videre i karrieren, forteller hun.

Før hun startet som kantineleder, var hun ansatt ved Bakeriet Sprø.

- Jeg ble tilbudt denne stillingen, og ser fram til å kunne videreutvikle det vi har startet på, sier hun.