(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

(Foto: Arvid Storli)

Foto: Arvid Storli

Spenstig jazz i verdensklasse

Bassist Ingebrigt Håker Flaten hadde tatt med seg fire dyktige musikkere til konsert i hjembygda.

Lørdag kveld fikk 51 tilhørere oppleve spenstig jazz i verdensklasse i kulturhuset, da oppdaling og bassist i bandet Atomic, Ingebrigt Håker Flaten, hadde tatt med seg fire dyktige musikkere til konsert i hjembygda.

Bandet består av Hans Hulbækmo fra Tolga, som spiller på trommer og mye annet. Flygel ble traktert av Håvard Viik, som sammen med Fredrik Ljungkvist på klarinett og saksofon, stod for ledelsen under kveldens konsert. Magus Broo på trompet.

- Til sammen utgjorde de en helhet og en musikal opplevelse man sjelden hører. Jazz er nok et nisjeprodukt i Oppdal når man ser på billlettsalget. Men om jeg sjeldent eller aldri setter på jazz hjemme så var dette en opplevelse i rytmer og klangbilder som man sjelden opplever. Det er ikke musikk som skal forstås, men oppleves, og da er det et hav av nyanser og gripe fatt i, omtrent som et abstrakt bilde der tilskueren stadig opplever noe nytt.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Kultur

Her er dagens konfirmanter

Lørdag var det både humanistisk og kirkelig konfirmasjon.

Quiz - hvor mange klarer du?

Få fart på de små grå i helga, prøv deg på vårt quiz med lokale innslag.

– Jeg satser alt på dansen

Sindre Eriksson Vik fra Oppdal ønsker å gjøre karriere som danser.

Et supert år for kulturhuset

2016 var et rekordår for Oppdal kulturhus.