På side 38 og 39 i påskeavisa til Opdalingen (i salg fra 12. april) finner du kryssord, merket med OXM 1 og OXM 2. Dette er de to første innledende rundene til Opdalingens X-ord Mesterskap.

For å være med i finalen som arrangeres før sommerferien må du delta i minst seks av åtte runder. Kryssordene i dagens avis regner som runde én og to, og du kan bruke påska på til å komme skikkelig i gang.

Du kan til og med bruke det store påskekryssordet på side 20 og 21 til "oppvarming"; her kan du også vinne 20 Flax-lodd om du sender inn oppgaven innen fristen.

Det er kryssordene som vi trykker på onsdager som er med i mesterskapet, og det er disse kryssordene det er viktig at du sender inn dersom du vil være med i finalen.

Alt du trenger å gjøre er å løse oppgaven og sørge for å sende den inn innen fristen, som er hver mandag.

Vi tar vare på alle løsningene og teller opp hvor mange du har sendt inn fram til og med uke 23. Etter kontroll og opptelling får alle som har sendt inn nok løsninger invitasjon til å være med på årets finale.

Det legges opp til en trivelig finaleettermiddag med flere typer kryssord-oppgaver og mange premier; her blir det med andre ord flere muligheter til å hente med seg en premie hjem.

Det er lov å bruke hjelpemiddel under finalen, men ikke internett, app'er eller smarttelefoner. Man har lov til å ha med seg kryssordbøker og egne notater.

Du trenger ikke registrere deg for å være med, alt du trenger å gjøre er å sende inn kryssord-oppgavene som trykkes i Opdalingen på onsdager.

Lykke til!