- Til alle mine fans og suitehearts og til mine bandmedlemmer i Suite 16. Jeg vil takke dere for tre flotte, morsomme og spennende år i Suite 16 familien, skriver Alexandru Gros Grindvoll (17) på sin Facebook-side tirsdag.

Etter tre år i boybandet Suite 16, forlater nå Alexandru bandet for å fokusere på sin egen karriere.

Det var i 2014 at 300 håpefulle gutter fra hele landet kjempet om å bli en av fire utvalgte i Prosjekt Boyband. Etter nøye utvelgelse stod det igjen åtte stykker som i dag altså ble til de fire som nå får sitt livs sjanse til å erobre pop himmelen.

At han skulle bli en av de heldige hadde han aldri trodd. Konkurransen var nemlig knivskarp.

- Jeg hadde ingen tro på å bli blant de åtte engang, og så skjer dette. Ja, jeg er veldig overrasket og synes selvfølgelig det er kjempeartig. Samtidig føler jeg med de som ikke ble med, sa Alexandru til Opdalingen etter at det ble klart at han var en av de utvalgte til bandet.

- Det har vært et eventyr som jeg alltid vil huske og vil ha med meg. Men tiden har kommet for å gjøre noe nytt, og jeg vil fortsette å nå musikkdrømmen på min egenhånd. Jeg jobber for tiden med ny musikk og jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har gjort i det siste. Tusen takk igken for all støtte dere har gitt meg, og jeg håper dere fortsatt vil fortsette å høre på musikk fra meg og være med meg på reisen videre, skriver Alexandru videre på sin Facebook-side.

Også bandet har kommet med en uttalelse på sin side.

- Det har vært stille en stund nå, men av god grunn. To av våre flotte medlemmer har nå forlatt gruppa og vi ønsker dem kun det aller beste i fremtiden! Alexandru og Vemund, dere er de herligste og vi er så takknemlig for alt vi har fått vært med på sammen med dere.