Connie Eithun Kårvatn har jobbet ved Skifer Hotel i snart seks år. Hun forteller at hun ser for seg å skulle jobbe her resten av livet.

– Jeg trives veldig godt her. Det er min familie nummer to som er her og jeg trives veldig godt i jobben, forteller hun til Opdalingen.

Da hun mottok blomsten, ble hun veldig rørt.

– Jeg setter veldig pris på denne oppmerksomheten. Jeg synes det er kjempeartig og det er det jeg liker med denne jobben, at man alltid kan gjøre noe ekstra for gjestene. Det er det som får meg til å trives så godt i jobben, sier hun.

At det var hotellbransjen hun skulle inn i, kom ikke som en overraskelse.

– Jeg har vært med mamma siden jeg var fire måneder gammel. Jeg er født og oppvokst på hotell og jeg har fått det inn med morsmelka. Så for meg var det naturlig å ende opp her, sier hun.

Så langt har 2017 vært hektisk, utfordrende og artig.

– Det har vært godt besøk og det har vært mange gjester som har vært her over lengre tid, og da har vi fått blitt kjent med dem, og det er veldig artig. Det har vært veldig mye å gjøre i vinterhalvåret, og nå går vi inn i en roligere periode, men det bygger seg sakte, men sikkert opp. Vi har allerede begynt og fått inn bestillinger til det som skal skje her i distriktet i løpet av året, som Ramaskrik og Rennebumartnan, sier hun.

– Mitt lille hjertebarn

Skrekkfilmfestivalen har vært Eithun Kårvatns lille hjertebarn i flere år.

– Jeg gleder meg veldig til festivalen, for da får jeg pynte opp og gjøre det skummelt her på hotellet. Det synes jeg er veldig artig og jeg startet allerede å planlegge årets pynting da jeg gjorde hotellet klart til skrekkfilmfestival i fjor, sier hun.

Eithun ser for seg at hun kommer til å være hos Skifer Hotel i mange år fremover.

– Da jeg først startet her var jeg først i restauranten. Senere har jeg blitt mer og mer i resepsjonen, men det hender av og til at jeg stepper inn i restauranten, for det er veldig trivelig å være der, sier hun.

– Har du noen minner du husker ekstra godt fra årene du har vært her?

– Det er flere, men de jeg kanskje husker best er alle jeg får klem av. Det kan være fra gjester som kommer igjen eller de som bare kommer for å si takk. Det synes jeg er veldig trivelig, sier hun.