(Foto: Astrids, Instagram)

Foto: Astrids, Instagram

Hør den nye låten til Astrid S

Stjerneskuddet fra Rennebu slapp fredag sin tredje singel på kort tid.

Fredag dukket Astrid S opp med en helt ny låt på spillelistene til streamingtjenestene. Singelen «Party’s Over» kom kort tid etter at Rennebu-jenta ga ut låtene «Breathe» og «Bloodstream».

NRK P3 har allerede rukket å anmeldt singelen. Med tittelen «Kjedelig gjenkjennelig» triller de til tre på terningen.

- Er du familiær med én eller flere av Astrid S sine låter er det med andre ord knøttliten sjanse for at du blir fremmedgjort denne gangen, og akkurat denne singelen minner en hel del om storesøster «Hurts So Good», skriver p3.no.

Med NRKs anmelder Nicolay Woldsdal er ikke mektig imponert av den ferske pop-låten.

- For min del er «Bloodstream» låta som har pekt seg ut som mest spennende fra Smeplass’ låtrepertoar som ikke like instinktivt følger en ren hit-manual. Og derfor er denne singelen skuffende. Hun kunne hatt godt av å eksperimentere mer med formen, mener han.

- Ja, «Party’s Over» er velprodusert og har et klart hook i refrenget, og er i og for seg en helt streit poplåt med hitlistene som planlagt destinasjon. Men personlig håpte jeg på mer krutt og spenning fra en artist som Astrid S. For henne å være føles dette som standard prosedyre, fortsetter anmelderen.

Hør den nye låten til Astrid S i Spotify-vinduet til høyre i denne artikkelen!

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Kultur

Rektor Gerd var like spent som 1. klassingene

- Hjertet banket litt ekstra da jeg var på vei til skolen i dag, innrømmet den nye rektoren på nye Rennebu barne- og ungdomsskole Gerd Staverløkk.

Sjekk hvilke nye Riksteaterforestillinger som kommer til Oppdal

«Prisen» av Arthur Miller kommer til Oppdal, men usikkert med «Trollmannen fra Oz»

Hvem er best på service?

For sjette året på rad skal Opdalingen dele ut årets servicepris for Oppdal og Rennebu; og du kan være med å bestemme hvem som skal få den!

Så mange besøkte Rennebumartnan

Årets martna går inn i rekken som en av de bedre.