Med begrenset økonomi så blir det å kjøre med alle kjøretimene direkte med kjøreskole veldig dyrt, og han har fått råd om å få hjelp til øvelseskjøring.

Weldeab har valgt å investere i en billig bil, så den eller de som stiller opp som frivillige medsjåfører trenger med andre ord ikke stille med eget kjøretøy, det har Weldeab sørget for selv.

- Ja, jeg har egen bil, men jeg trenger å kjøre opp før jeg kan bruke den. Nå håper jeg at det er noen som kan tenke seg å være med å øvelseskjøre noen ganger.

Weldeab har allerede øvelseskjørt med én person allerede, men vedkommende har fått en del å gjøre privat i tillegg til jobb, så tiden rakk bare ikke til.

Weldeab, eller Weldeab Tsegay Abraha, som han heter fullt ut, har bodd i Oppdal i snart ett og et halvt år. Han kom hit etter å ha flyktet fra Eritrea.

Han ønsker å bli en del av oppdalssamfunnet, og da gjelder det å kunne kjøre bil i følge den unge mannen.

Da er herved ønsket overbragt våre lesere, man kan komme i kontakt med Weldeab på telefon 94723647, og siden norsken ikke er helt på plass ennå kan det være greit å starte med å sende en tekstmelding.