Fredag 11. august blir det pop-up restaurant hos Unni Larsen og Børge Dahle på Håggåsetra i Gisnadalen. I tillegg har de anerkjente kunsterne Runi Langum og Hans Martin Øien kunstutstilling denne helgen.

Arrangør av matfesten er Nasjonalparken Næringshage, mens det er kokkene ved Stokkøya Sjøsenter og Strandbaren som har satt sammen en 6-retters meny, der god drikke selvfølgelig hører med.

– Veldig spennende med en meny som kombinerer sjø og fjell. I tillegg til råvarer fra sjøen, er mye av råvarene hentet fra regionen, blant annet villaks, spekemat fra Hognamat, ost fra Grindal Ysteri, egg fra Høne Pøne og bær fra Josetra, forteller Tina Lihaug Selbæk.

Mat og transport inkludert i prisen

Den komplette menyen er foreløpig en hemmelighet, men det er ingen grunn til å tvile på at denne kvelden blir en gastronomisk opplevelse av de sjeldne.

Prisen du må betale for å ta del i opplevelsen på Håggåsetra, inkluderer mat og drikke, samt busstransport tur/retur Oppdal og Berkåk.

– Påmeldingen er i gang, og med begrenset plass er det ingen grunn til å vente. Atmosfæren fra Stokkøya, kombinert med fjellet, kan det bli bedre?, spør arrangøren.