Det var en lettere nervøs, men veldig glad og spent rektor som ønsket elever, lærere og foreldre velkommen til første skoledag på Rennebu barne- og ungdomsskole.

Dette var første skoledag både for rektoren og for den nye grunnskolen i kommunen, etter at kommunestyret la ned grendeskolene på Voll og Innset er nå bare igjen én skole i kommunen.

Sterke stridigheter til tross, denne dagen var det bare smil og glede å spore blant de frammøtte. Noen var nok ekstra spente, og det var nesten så en selv kunne kunne føle sommerfuglene i magen, mens man så de 17 1. klassingene, noen hoppende glade, andre mer nølende gå fram til kontaktlæreren sin for første gang.

Rektor Gerd Staverløkk fortalte at hun hadde satt seg flere mål for året, og bortsett fra det at man skulle lære mest mulig i løpet av året, så understreket rektoren at det var viktig å få flest mulig venner.

- Det er viktig at vi ser hverandre og hver gang vi møter noen vi ikke har møtt tidligere på dagen skal vi hilse på hverandre og si hei, fortalte rektoren.

Rennebuskolen startet skoleåret samtidig som Midtre-Gauldal, Melhus og Trondheim, Oppdalskolen starter først i neste uke.