Oppdal Kulturforum øver intensivt foran neste helgs dobbeltkonsert i Bjerkeløkkja. I dag (lørdag) for eksempel, var de aller fleste som skal bidra på årets konsert, samlet på Drivdalen skole til gjennomkjøring av repertoaret.

Et repertoar som best kan beskrives som "mye forskjellig".

- Ja, det blir litt av hvert. Noe jul, og noe annet, men alt sammen blir stemningsfult, forteller Kerstin Bergenwall til Opdalingen.

Bergenwall forteller at gjengen i Oppdal Kulturforum vektlegger det sosial nesten like mye som selve musikken.

- Det er like viktig som det andre, for det er ikke bare samspillet på scenen som gjelder, men også samspillet ellers, sier hun, og røper samtidig at tonen er lett når musikantene er samlet.

Musikerne og sangerne i Oppdal Musikkforum består av Sverre Stenløkk, Marthe Løvrød, Jenni Moksnes, Maren Moksnes, OdinAunøien, Stephanie Bergenwall Strand, Julie Winther Eriksen, MariusNordheim, Sigen Sande, Julie Flatmo, Malin Sæteren, Maria Snøve Loe,Ingrid Aspeland, Vegard Trenmo Ring, Johan Flønes, Ida HindsethBjerkaas, Oline Rogstad, Thor Anders Berget, Kerstin Bergenwall, KarinRosvold, Kristian Raanes og Bård Stenkløv.

Alle vil opptre i Bjerkeløkkja neste helg, bortsett fra Kristian Raanes, som ikke har anledning til å bli med denne gang.

Det øves mye i forkant av årets "Førjulsstemning på Bjerkeløkkja", et arrangement som for øvrig feirer 5-års jubileum i år. Foruten fellesøvelser, øves det på hjemmebane, og de drar også i gang en og annen minikonsert på kjøpesentra, såkalt buskspell, når det passer seg sånn.

- Konserten neste lørdag blir stemningsfull, kombinert med fult trøkk, lover Kerstin Bergenwall i Oppdal Kulturforum.

Bilder fra Oppdal Kulturforums fellesøvelse på Drivdalen skole ser du øverst i saken.