- Jeg er helt elendig til å arrangere fest, så da måtte det jo bli en konsert i stedet, forklarer Rune Skjolden, februar neste år blir Rennebuhallen fylt med musikalmusikk.

- Det ene har tatt det andre og nå vil "alle" være med, forteller Skjolden, og innrømmer at han må jo være ørelite sprø for å sette i gang et slikt apparat for å feire halvveis til hundre.

Musikklæreren har lenge drømt om å sette opp en slik konsert, og når hjertet banker litt ekstra for musikalen "Les Misérables" så blir det nok endel musikk derfra.

Det nye koret damkoret Røst stiller, likeså Rennebu mannskor og Rennebu Songkor, samt at det dukker opp mange spennende solister, så spennende at mange er litt "hemmelig", avslører Skjolden.

Han forteller at interessen har vært overveldende, og han har til og med fått frie tøyler hjemmefra, prosjektet tar opp det meste av fritiden, men kona har godtatt at hun har mista mannen til konsertprosjektet fram til februar neste år.

Det vi med sikkerhet vet er at samtlige av solistene kommer fra 10. klasseforestillingene de siste årene, og her er det jo mange sangtalenter å velge i.

Så da blir det nok helt sikkert ikke så miserabelt likevel ...