Søndag var det klart for den årlige julemessa på Sletvoldhuset i Oppdal. Arrangementet er det i Rebekkalosjen i Odd Fellow som står bak.

Overskuddet fra årets julemesse går til "Julekveld for enslige", "Aktivitetstilbud for unge voksne innen psykisk helse" og "Mestringsgruppen (BAPP)for barn på helsestasjonen".

- Vi vet at alle disse prosjektene trenger penger til ulike aktiviteter. De får midler fra kommunen, men med litt ekstra penger kan de gi et enda bedre tilbud, sier Elisabeth Gulaker og Marry Toftaker i Rebekkalosjen til Opdalingen.

På årets messe kan man få kjøpt julebakst, håndarbeid, dekorasjoner og andre varer som er brukt og antik. Det vil også bli åresalg som går hele dagen. Julemessen varer fram til 16.00 så leser du dette før den tid så har du mulighet for å gjøre et godt kjøp.

Da Opdalingen var innom like før åpningen i dag satt folk allerede klare i kafeterian og ventet på at dørene skulle åpnes. Kakebordet var dekket og kroken med årepremier bugnet av store og små overraskelser.

Da dørene inn til messen startet strømmet folk på (se video), så det blir nok en god slump med penger i kassa til Rebekkalosjen i år også, penger som de skal gi videre til gode tiltak.