Julekalender 2017!

I årets julekalender kan du lære litt og vinne mye!
Kultur

Hver dag fra 1. desember til 24. desember legger vi ut en ny oppgave i årets julekalender.

Hver dag holder nissen opp en plakat med en kjent person i lokalmiljøet eller fra nyhetene generelt, men uheldigvis har bildene kommet litt skeivt inn i rammen, og da blir det din jobb å avsløre vedkommende.

Dersom du vil være med i trekningen av dagens Flaxlodd sender du en SMS med kodeord OPD JUL + løsning + ditt navn og adresse til 2300. (Kr 5,-)

ALLE som er med i konkurransen fra 1. til 24. desember er også med i en ekstratrekning av 10 Flax-lodd på selveste julaften. Desto flere dager du er med, desto større er altså sjansen for at du vinner hovedpremien på julaften.

Fakta om norsk jul

I tillegg til dagens oppgave kan du også få med deg morsomme julefakta fra landet vårt. Hver dag henter vi fram litt fakta om Norge og julefeiring - noen ganger er vi veldig julete, andre ganger så vil nok faktaene overraske deg.

Det er ingen maksgrense for hvor mange SMS-er kan sende inn, men fristen for å løse dagens oppgave går ut hver dag ved midnatt.

Lykke til!