Chris Medina, sammen med Eirik Næss på gitarer og Lars Støvland på tangenter, skapte elektrisk julestemning i Oppdal kirke fredag kveld.

Det hele startet med med "Silent Night", tett etterfulgt av en rekke kjente og kjære sanger. Det var litt uvant å høre de kjente sangene arrangert for gitar og tangenter, men det fungerte veldig godt, og sammen med sterke stemmer og meget kompetente musikere, ble dette en magisk aften.

På "Nordnorsk Julesalme" fikk vi til fulle høre Eirik sin stemme også.

Så ble Kor Allegro introdusert, med følgene melding "i dag er de skikkelig bra rett og slett," før de gikk i gang med "Something Kind of Wonderful" og deretter "Down to the River to Pray" med to av koret egne solister i forgrunnen.

Tilbake uten kor kom først "Go" og så trolig den de fleste hadde ventet på, "What are Words", til applaus fra publikum når de kjente igjen de første tonene.

At dette er en sang som betyr mye for Chris skulle ingen være i tvil om, det var en artist rørt til tårer som avsluttet sangen til stor applaus fra kirkerommet.

Og ingen julekonsert er vel komplett uten "O helga natt" eller "Oh Holy Night" som Chris leverte med glans, mannen har virkelig en god stemme!

Men lykkeligst denne kvelden var nok Kristin Krokhaug, som før konserten hadde deltatt på en konkuranse på Chris Medina sin Facebook-side og vunnet to billetter til konserten. Sammen med Åse Sivertsen fikk hun treffe artistene back-stage. Kristin har vært fan av artisten siden han slo i gjennom med "What are Words".

Kristin sprang gjennom huset og jodlet, da hun fikk vite at hun hadde vunnet billettene, kunne hun fortelle Opdalingen. Hun fikk nemlig en personlig innbydelse til kveldens konsert, så om vi syntes den var bra, så er det vel en viss mulighet for at det var noen som syntes den var enda bedre.

Se bilder fra konserten øverst i saken!