Barne- og mellomtrinnet ved Rennebu barne- og ungdomsskole gav oss adventsstemning og juleglede tirsdag kveld. Det er lenge siden så mange har vært samlet i Rennebuhallen på en gang i skolesammenheng.

Det ble rett og slett en mektig opplevelse.

Over 200 elever, pluss lærerstab, pluss søsken, pluss foreldre og besteforeldre pluss alle vi andre, gjorde at antallet til stede i hallen denne kvelden oversteg 700 personer.

Scena var stor, men slett ikke stor nok til å romme alle, da samtlige elever avsluttet forestillingen med felles sang. Det var derfor bygd to mindre scener ved siden av for å få plass til alle.

Et proft orkester, satt sammen av særdeles musikalske ansatte ved skolen, akkompagnerte de forskjellige numrene, helt fra 1. - 4. trinn startet forestillingen, til  5. - 7. trinn fortsatte og til alle sammen fullførte i fellesskap.

- Imponert over adventsstemningen i hallen. Så mange unger og så mye innhold sydd sammen til en imponernde helhet, står det i et innlegg på sosiale medier.

Ord som det er all grunn til å slutte seg til, for det var virkelig befriende å se Rennebus fremtid utfolde seg, nær sagt i samlet tropp, denne kvelden.

- Jeg har et ønske om at dere koser dere frem mot jul. Bruk dagene til å kjenne hvor godt det er å være sammen, og så må dere finne på mange artige ting, sa rektor Gerd Staverløkk da hun takket elever og ansatte og ønsket oss alle en god jul etter en mektig adventsforestilling i Rennebuhallen.

Se bilder fra Adventstemning i Rennebuhallen øverst i saken!