Åge Aleksandersen er kjent for sine livlige festkonserter, men da han fredag kveld tok turen til Oppdal sammen med Gunnar Pedersen, skulle hele konserten fremføres akustisk.

Et fullsatt kulturhus fikk oppleve en to timer og 30 minutter lang reise inn i Åges rikholdige sangbok. Kjente og mindre kjente sanger i en nedstrippet versjon var en opplevelse man vil leve lenge på.

Publikum var ikke vanskelige å invitere med på allsang, og etter en liten oppfordring på åpningssangen "Dains me dæ", var de med gjennom hele konserten. 21 sanger senere rundet de av med Gunnar sin legendariske tolkning av "Barnetro". Det er hevet over en hver tvil at mannen er en mester på sine instrumenter.

Sammspillet mellom de to på scenen var perget av humor, men også den seriøse siden av Åge kom frem i sanger som "Rosalita".

Åges datter Line var også med på flere sanger, deriblant "Trondheimsnatt". Det ble en konsert med mye latter og noen tårer. Etter konserten uttalte en publikummer at "dette var så bra, det kunne godt vart hele natten".

Og om noen fortsatt er i tvil, så er Åge betydelig mer enn fire pils og en pizza.

Se bilder fra konserten øverst i artikkelen.