...

- Heftigste partyet i Midt-Norge

Skjærtorsdag inntar verdensstjernen Savant kulturhuset sammen med tre andre store navn. Arrangørene lover årets heftigste ungdomsarrangement. Bjørn Andreassen

Bruce i blodet

Se video fra Springsteen-hyllesten.


Helt sjef på Bruce-tribute

Folk sang med for full hals og stemningen var på topp da Nordowers med venner leverte fantastiske Springsteen-tolkninger på Oppdal kulturhus lørdag. Her er noen fotominner fra kvelden.

...

Helt sjef

Den stille uken ble innledet med et brak da Nordowers med venner leverte majestetiske Springsteen-tolkninger gjennom tre timer i kulturhuset lørdag.

DDE i kulturhuset

Sist uke spilte DDE konsert i Oppdal kulturhus. Se hvordan det gikk.

...

Ropstad til Oppdal

Musikkanmelderne gir flotte tilbakemeldinger på Erlend Ropstads nye album «Her om natta», og i dag ble han A-lista på P1.

Se video fra vårkonserten

Det svingte skikkelig i Oppdal kulturhus da Astrid Smeplass, Oppdal Musikkforening og Oppdal gospelkor hadde konsert søndag kveld.

Russen gikk i det iskalde vannet

Bading før 1. april gir gullispinne i russelua, en utfordring cirka en tredjedel av oppdalsrussen tok på strak arm. Her er noen fotominner fra årets kalde fornøyelse.

Siste underholdning

...

Inntektene synker

Salget av «Millennium»-trilogien til Stieg Larsson fortsetter å minske.

Møt Marvels millionmaskin

Han ga seg som både soldat og bilselger og ble i stedet en av Hollywoods mektigste produsenter.

Supershow til London

Englene til Victoria’s Secret finner veien til London i år. Se video.

...

Trim og kinn mot kinn

Til taktfaste rytmer svinger seniorene seg i dansen på Oppdalshallen, og når bandet slår ned på takten er det ikke fritt for at det også blir litt kinn mot kinn.


Russ 2014 på ville veier

Russerevyen 2014 er vel overstått og som vanlig bød russen fra Oppdal videregående skole på ville ablegøyer. Her er noen fotominner fra kvelden; som du vil se, her er det bilder av litt av hvert...

Musikalsk mangfold

Søndag 6. april er det klart for årets kanskje mest varierte og sammensatte konsert, kun med lokale aktører, som framfører musikk fra ulike sjangere. Astrid Smeplass stiller på scenen i Oppdal kulturhus for første gang sammen med Oppdal Gospelkor og Oppdal musikkforening. Her er en smugtitt fra øvelsen denne uken.

Klypa - Seiler i beltestredet

Se bilder fra fredagens show i kulturhuset.

...

«Selfie»- konkurranse med D.D.E.

2. april kommer namsosbandet D. D. E til Oppdal kulturhus. De lurer på hva slags forhold folk i Oppdal og Rennebu har til sitt hjemsted.


...

Publikum vippet "Kjellen" av pinnen

Lattersalvene ble vanskelig å håndtere for komikeren.

Video fra inn- og utland

The Amazing Spider-Man 2

Spider-Man er tilbake. Se trailer.

Englene kommer til London

Victoria's Secret Fashion Show flytter til London i år. Se og hør hva Adriana Lima og Candice Swanepoel sier.

Captain America: The Winter Soldier 3D

Trailer fra Captain America: The Winter Soldier 3D.

...

Jektvik til blankbøgda

Artisten Anders Jektvik spiller på Berghallen lørdag.

Innspurt til Bruce-konsert

Gjengen bak påskens store Bruce Springsteen-konsert øver for harde livet. 20 musikere fra hele landet byr på en tre timers musikalsk Bruce-orgie, og sist helg øvde de inn én Bruce Springsteen låt i kvarteret. Denne helga var det fokus på E Street band-låtene. Opdalingen var til stede, og vi gleder oss allerede til konserten!

...

Fiolinkonsert søndag

En spesiell konsertbegivenhet finner sted når Sør-Trøndelag Orkesterforening gjester Oppdal Kulturhus med den verdenskjente fiolinisten Marianne Thorsen i Svendsens fiolinkonsert.

...

Får skryt

Beate Marie Aspen fikk skryt av de frammøtte da hennes kunstutstilling åpnet i kulturhuset.

...

Ikke Meget, men godt nok

Øystein Sunde og "Meget i sløyd" sjarmerte et fullsatt Oppdal kulturhus lørdag kveld.

...

Klar for party-påske i Oppdal?

Da er det igjen klart for Meltdown i Oppdal - festen som er så heit at alt smelter - det er bare å slå på snøkanonene i Hovden!


...

Argentinske rytmer i Oppdal kirke

På søndag blir Oppdal gjestet av et argentinsk orkester som skal spille tradisjonell og nykomponert musikk i Oppdal kirke.

Skrekk og gru! (Del 2)

Her kommer andre del av bidragene i Opdalingens tegnekonkurranse som vi arrangerte i samarbeid med Riksteateret og Oppdal kulturhus. Det er fortsatt seriøst mange skremmende marerittegninger fra elever på blant annet Aune, Lønset og Vollan skole. Sjekk selv!