...
Ronan Boyle ledet an i You'll never walk alone.

Avsluttet med allsang

Hva er vel mer naturlig, på en kveld man hyller Liverpool, enn å avslutte med å synge «You'll never walk alone»?

Publisert 10.06.2012 kl 00:05 Oppdatert 10.06.2012 kl 00:06

Tips en venn på e-post:


...
Jørgen Myran sammen med Roy Evans og Ragnhild Lund Ansnes etter konserten.

OPPDAL: Pål Tore Holten savner Liverpool og har snekret sammen en kveld som hyller byen, musikken og fotballen.

Avgangseleven fra McCartney-skolen benyttet da også anledningen til nok en gang å vise fram bygda hvilke strålende musikere som finnes her.

Konferansierer for kvelden var ekteparet Ragnhild Lund Ansnes og Jostein Ansnes, sistnevnte kjent fra blant annet Dadafon. Begge brukte tid på å snakke om deres kjærlighet til byen.

Lund Ansnes har gitt ut to bøker om Liverpool og er for tiden på turne med den siste, «Liverpool-helter». Med seg på turneen har hun også den tidligere Liverpool-manageren Roy Evans.

Han ble intervjuet og fortalte om byens vekst og fotballens betydning.

Men det var musikken som sto i fokus, og alle låtene som ble spilt hadde en eller annen link til Liverpool. Som seg hør og bør ble det også mye The Beatles. Første del av konserten ble avsluttet med et potpurri med ti Beatles-låter.

Del to startet også med Beatles, da Erik Snøve sang «Blackbird» og fulgte opp med en sterk versjon av John Lennon-klassikeren «Working class hero».

Og hva hadde vel en musikkveld tilegnet Liverpool vært uten «Ferry cross the Mersey» med Gerry and the Pacemakers?

Til avslutningen samlet alle seg på scenen, publikum reiste seg og sang med på «You'll never walk alone», en mektig avslutning på konserten.

162 hadde tatt turen til Oppdal kulturhus denne kvelden. Med tanke på kvaliteten hadde konserten fortjent et større publikum.

Les anmeldelsen av « Mer som Mersey » i tirsdagens Opdalingen.

På forsiden nå


...

- Årets begivenhet

Rundt hundre spillere fra Oppdal reiser til Norway Cup lørdag morgen - med mindre politiet og regjeringa anbefaler noe annet.

Fantastisk foto-sommer 2014 - sjekk bildene

Bidragene til foto-konkurransen strømmer på, sjekk de mange flotte bildene fra Oppdal og Rennebu! På slutten av sommeren vanker det et gavekort på 1000 kroner fra Bunnpris til ett av bidragene. Kommenter gjerne bildene på vår Facebook-side og hjelp oss å finne det flotteste sommerbildet fra Oppdal og Rennebu.

...

Mystisk kors på Kinnpiken

Tips oss: Ring eller send sms/mms Vakttelefon: 992 75 900 Send oss en epost redaksjon@opdalingen.no

Opdalingen har fått tilsendt bilder og spørsmål fra flere undrende turgåere om et mystisk kors i oppdalsfjellet.

...

Prøysen i kulturhuset

Den 23. juli var det 100 år siden Prøysen var født, noe som ble markert over hele landet. I Oppdal blir det Prøysen-fest i september.