...
Kjell Arne Hårstad spilte en svært god kamp mot Freidig. Foto: Jan Inge Flå

Seiersrekken fortsetter

Rennebu fortsetter poengfangsten og vant 5-2 over Freidig fredag kveld.

Publisert 09.06.2012 kl 14:49 Oppdatert 09.06.2012 kl 14:50

Tips en venn på e-post:I første omgang slet Rennebu med å få spillet i gang på det utslitte kunstgressdekket. Kvarteret ut i omgangen tok da også Freidig ledelsen etter ett hjørnespark. I løpet av de siste femten minuttene av omgangen ble det tre kjappe scoringer. Først utlignet Arnstein Fossum etter retur fra keeper, før Freidigs angriper løp gjennom Rennebus forsvar og gav Freidig på ny ledelsen. Med omgangens siste spark på ballen kom utligningen. Per Asle Vullum skar inn fra høyre, passet til Niklas Nyberg, som fra kort hold scoret sikkert.

Mønsterangrep

Femten minutter var spilt av andre omgang da Aleksander Sæther Flå ble felt inne i feltet. Han scoret selv fra ellevemeteren og resten av kampen ble mer og mer dominert av bortelaget. Etter vel en halvtime av omgangen kom kveldens vakreste angrep. Midtbanemotorene Kjell Arne Hårstad og Arnstein Fossum åpnet Freidigs forsvar med dødelig effektivt veggspill, og det var til slutt Fossum som fikk æren av å øke til tomålsledelse.

Om denne scoringen var tatt ut av læreboka, kom kampens siste nettkjenning mer ut av ingenting. Aleksander Sæther Flå sendte i veg en tilsynelatende ufarlig ball godt inne fra egen banehalvdel. Den uheldige Freidig keeper snublet, ballen spratt over ham og inn idet tomme målet. Kampen var dermed definitivt avgjort og Rennebu kontrollerte enkelt inn til nye tre poeng.

Toppoppgjør

En svak førsteomgang ble avløst av en bra andre, og det ble til slutt en klar og fortjent seier til Rennebu. Laget løftet seg flere hakk etter pause. Kjell Arne Hårstad spilte sin beste kamp for sesongen og må få betegnelsen kampens store spiller.

Neste helg er det toppoppgjør på Frambanen. Da er det Buvik 2 som gjester Rennebu i oppgjøret som går mellom nummer en og to på tabellen i 5. divisjon avdeling fire.

På forsiden nå


...

- Årets begivenhet

Rundt hundre spillere fra Oppdal reiser til Norway Cup lørdag morgen - med mindre politiet og regjeringa anbefaler noe annet.

Fantastisk foto-sommer 2014 - sjekk bildene

Bidragene til foto-konkurransen strømmer på, sjekk de mange flotte bildene fra Oppdal og Rennebu! På slutten av sommeren vanker det et gavekort på 1000 kroner fra Bunnpris til ett av bidragene. Kommenter gjerne bildene på vår Facebook-side og hjelp oss å finne det flotteste sommerbildet fra Oppdal og Rennebu.

...

Mystisk kors på Kinnpiken

Tips oss: Ring eller send sms/mms Vakttelefon: 992 75 900 Send oss en epost redaksjon@opdalingen.no

Opdalingen har fått tilsendt bilder og spørsmål fra flere undrende turgåere om et mystisk kors i oppdalsfjellet.

...

Prøysen i kulturhuset

Den 23. juli var det 100 år siden Prøysen var født, noe som ble markert over hele landet. I Oppdal blir det Prøysen-fest i september.