SPERRET AV: Gull & Gaver på Domus.

Brøt seg inn på Gull & Gaver

To gjerningsmenn var inne i drøyt to minutter – fikk med seg verdier for mer enn 500 000 kroner.
Publisert 01.06.2012 kl 14:14 Oppdatert 04.06.2012 kl 11:12

Tips en venn på e-post:

OPPDAL: – Det var rundt klokka 02.40 at innbruddet fant sted. Overvåkningsvideo viser at det var to gjerningsmenn, sier lensmann Berit Trønsdal.

Gjerningsmennene var delvis tildekket over ansiktet under innbruddet.

Utløste alarmen

Gjerningsmennene skal ha tatt seg inn hovedinngangen til Domus mot vest uten å utløse alarmen før de tok seg inn i gullsmedbutikken. Her ble alarmen utløst.

– De var inne i butikken i drøyt to minutter, sier politibetjent Geir Stenkløv.

Politiet er ferdig med sine tekniske undersøkelser i lokalene. Nå ønsker de kontakt med vitner.

Har varslet Kripos

– Vi har varslet andre politimyndigheter og Kripos med tanke på at de muligens har kommet seg ut av landet. Det er vanlig modus at de er ute av landet etter slike innbrudd, sier Geir Stenkløv.

Han kan fortelle at de nå ser etter likheter mellom innbruddet natt til fredag i Oppdal og et innbrudd i gullsmedbutikken i Coops lokaler på Støren i slutten av mars.

– Vi etterlyser biler og personer som var aktuelle i forbindelse med innbruddet på Støren, sier Stenkløv. Han ønsker ikke å kommentere hvilke biler det er snakk om.

På forsiden nå


Rus

En oppvekst varer livet ut

...
Noen barn vokser opp i hjem preget av rus, vold og psykiske lidelser. Blå Kors er til stede for å hjelpe de som trenger det.

Politikk

...

Rektor med ny klasse

«Radikale» Kirsti Welander håper pragmatisk å få «klassen» til å jobbe bedre sammen.

Fra alle oss i Opdalingen

...

God Jul!

De er hardføre, moskusene oppe på Dovre, og de har vært ute en vinterdag før, men nå som det stunder mot julehelg håper vi i Opdalingen at alle, på fjell og i dal, i hus eller hytte, får en god og fredfull jul!

Strømproduksjon

...

Ny kraftstasjon ved Tovatna

TrønderEnergi er i gang med et forprosjekt for å utvinne mer kraft fra eksisterende anlegg ved Tovatna. Det skal gjøres ved å bygge i fjellet.