...
Heldig sjåfør: Traileren la seg pent over på siden i snøen ved Innset, og sjåføren kom fra uhellet uten fysiske skader. Foto: Tore Aasheim

Trailervelt ved Innset

En svenskregistrert trailer kjørte ut av veien like sør for Innset.

Publisert 02.03.2013 kl 20:15 Oppdatert 04.03.2013 kl 10:32

Tips en venn på e-post:OPPDAL: Det har vært en travel helg så langt for politiet på grunn av det ekstremt dårlige været.

Det har vært så mye å gjøre at da en trailer kjørte ut av veien like sør for Innset på Rv3 i 18-tida lørdag kveld ble det ikke sendt ut mannskap til ulykkesstedet.

Opdalingen var på stedet like etter ulykken og snakket med sjåføren som hadde kommet fra uhellet uten synlige skader. Den svenskregistrerte traileren hadde kjørt ut av veien i en sving i slakk nedoverbakke like sør for Innset.

Til alt hell kjørte traileren av veien på en strekning uten skilt, skur eller andre hindringer langs kanten, slik at det store kjøretøyet skled av veien og la seg pent ned på siden i snøen. Traileren tippet helt over, men sjåføren brukte bilbelte og kom fra veltet lettere fortumlet, men uten fysiske skader.

– Det går bra. Jeg har ringt Viking og venter på hjelp, forklarte mannen på engelsk, og vinket avgårde personbiler og kollegaer i andre trailere som sakket ned farten for å sjekke om alt sto vel til.

Operasjonsleder for Sør-Trøndelag politidistrikt fortalte at politiet fikk inn meldinger om ulykken, men siden det ikke var snakk om personskader eller at sjåføren selv hadde bedt om assistanse valgte man og ikke rykke ut.

Politiet har vært travelt opptatt på grunn av uværet og blant annet i Oppdal var man opptatt av etterarbeidet etter ulykken tidligere på dagen der fire biler og ti personer var involvert.

På forsiden nå


...

Mystisk kors på Kinnpiken

Tips oss: Ring eller send sms/mms Vakttelefon: 992 75 900 Send oss en epost redaksjon@opdalingen.no

Opdalingen har fått tilsendt bilder og spørsmål fra flere undrende turgåere om et mystisk kors i oppdalsfjellet.

...

Prøysen i kulturhuset

Den 23. juli var det 100 år siden Prøysen var født, noe som ble markert over hele landet. I Oppdal blir det Prøysen-fest i september.

...

Kvinne tatt med 3,54 i promille

Med en promille så høy at de fleste av oss for lengst hadde inntatt horisontalen, satte kvinnen i 30-årene seg bak rattet.

...

Bevæpner seg

Politiet i Sør-Trøndelag planlegger bevæpnet politinærver, og dialog med arrangementer og objekter i distriktet.