...
Heldig sjåfør: Traileren la seg pent over på siden i snøen ved Innset, og sjåføren kom fra uhellet uten fysiske skader. Foto: Tore Aasheim

Trailervelt ved Innset

En svenskregistrert trailer kjørte ut av veien like sør for Innset.

Publisert 02.03.2013 kl 20:15 Oppdatert 04.03.2013 kl 10:32

Tips en venn på e-post:OPPDAL: Det har vært en travel helg så langt for politiet på grunn av det ekstremt dårlige været.

Det har vært så mye å gjøre at da en trailer kjørte ut av veien like sør for Innset på Rv3 i 18-tida lørdag kveld ble det ikke sendt ut mannskap til ulykkesstedet.

Opdalingen var på stedet like etter ulykken og snakket med sjåføren som hadde kommet fra uhellet uten synlige skader. Den svenskregistrerte traileren hadde kjørt ut av veien i en sving i slakk nedoverbakke like sør for Innset.

Til alt hell kjørte traileren av veien på en strekning uten skilt, skur eller andre hindringer langs kanten, slik at det store kjøretøyet skled av veien og la seg pent ned på siden i snøen. Traileren tippet helt over, men sjåføren brukte bilbelte og kom fra veltet lettere fortumlet, men uten fysiske skader.

– Det går bra. Jeg har ringt Viking og venter på hjelp, forklarte mannen på engelsk, og vinket avgårde personbiler og kollegaer i andre trailere som sakket ned farten for å sjekke om alt sto vel til.

Operasjonsleder for Sør-Trøndelag politidistrikt fortalte at politiet fikk inn meldinger om ulykken, men siden det ikke var snakk om personskader eller at sjåføren selv hadde bedt om assistanse valgte man og ikke rykke ut.

Politiet har vært travelt opptatt på grunn av uværet og blant annet i Oppdal var man opptatt av etterarbeidet etter ulykken tidligere på dagen der fire biler og ti personer var involvert.

På forsiden nå


...

Sports-suksess i Oppdal

I en egen artikkelserie presenteres de nominerte til Årets Bedrift 2014 som deles ut under Næringskonferansen i november. Først ut er Intersport Oppdal.

...

Du bestemmer!

Da er det igjen klart for kåringen av Opdalingens Servicepris. Hvem mener du har ytt det lille ekstra i året som har gått?

...

Garanterer tidlig skiåpning

Prosjektet skal bidra til at OIL kan få en tidlig sesongstart, med lokal og kommersiell gevinst.

...

Send oss dine høstbilder

En sommer er over, men ingen grunn til å deppe av den grunn! Send inn ditt høstbilde og vinn gavekort på 1000 kroner!