fredag 13.10 2017

- Vil bli landsdekkende

Samarbeider med Coop Norge og tilbyr kvalitet i alle ledd og da er emballasjen inkludert.

torsdag 12.10 2017

Ikke glem lapskausen

Lapskaus er en tradisjonsrett som får de enkleste råvarene til å gå opp i en høyere, magisk enhet

torsdag 05.10 2017

Trønderlam med indisk vri

Det er godt med fårikål, men lam tåler fint å bli kokt i kraftige kryddere i stedet for den evige kålen.

onsdag 27.09 2017

Fisk som fingermat

Er det noen som rynker på nesen av fisk? Serverer du fløte-fiskekaker glir de garantert ned uten motstand.

mandag 25.09 2017
6

Fåregryter verden rundt

Det finnes mange svært smakfulle alternativer til den tradisjonelle norske fårikålen. Her er noen av dem.

onsdag 20.09 2017

Kjøkkenets slitere i sentrum

Selv om høstjakta er i gang, kan også jakt på de ferskeste grønnsakene gi store smaksopplevelser.

fredag 15.09 2017

Få fart på gammelt brød

Har du først prøvd pull apart-brød, kommer du aldri mer til å kaste tørt brød. Men knip ikke på smøret.

lørdag 02.09 2017
2

– Det viktigste er å skape gode holdninger til mat

Ferdigposer er bannlyst på kjøkkenet i barnehagen.

fredag 01.09 2017

Kok deg en kake

Britenes bidrag til verdenskjøkkenet er få, men dampet pudding kommer høyt på listen over godsaker.

søndag 27.08 2017

- Som ekte jeger har du respekt for dyret du dreper

Jakt er et samspill mellom naturen og oss, en måte å høste av naturens overflod.

onsdag 23.08 2017

Spis høstens farger

Det er høst og skolestart, og endelig står vi med bena godt plantet i en overflod av norske grønnsaker.