Jeg har allerede bodd i leiligheten noen uker, men ting har ikke vært på stell. Jeg fikk ikke vann før forrige uke, og alt av kjøkkenutstyr har ligget pakket ned i pappesker. Det har vært total kaos både på kjøkken og stue. Pappesker og plastposer har dekket store deler av gulvflaten i leiligheten og jeg har ikke hatt sjanse til å finne noe i rotet.

Her om dagen skulle jeg mekke toast til middag og trengte en ostehøvel for å skjære opp antall osteskiver. Men i rotet klarte jeg ikke å finne den, så jeg måtte ty til alternativ. Enden på visa var at jeg måtte krype til korset og kjøpe en ny en. Men hva var det som dukket opp da jeg kunne plassere kjøkkenutstyret i kjøkkenhyllene? Jo, det var ostehøvelen det. Og hvor lå den? Jo, i posen som jeg hadde "lett" i flere ganger. Mine leteegenskaper har alltid vært på bånn og det fikk jeg bekrefte i denne situasjonen.

Det å skulle flytte fra a til b er en tidkrevende prosess, og det har jeg jaggu lært den siste tiden. For en person som liker å ha orden og som ikke tåler rot, så har jeg virkelig fått kjenne på den følelsen i det siste.

Lykken var stor da jeg kunne begynne å pakke ut av eskene i helga og spise middag fra en tallerken og ikke et pappfat. Flere kilo har lettet fra skuldrene mine og endelig kan jeg starte hverdagen på et helt nytt sted og med alt på plass.

For det kommer til å bli lenge til neste gang jeg skal gjennom noe sånt som dette. Nå skal jeg bare nyte det ferdige resultatet og bo meg inn i den nye kåken. (ksn)