Er det en ting jeg elsker mer enn noe annet, så er det å kunne ligge langstrakt på sofaen og se på såkalt søppel-TV dagen lang. Dette er min guilty pleasure. Lørdager og søndager er mine favorittdager i uka, hvor jeg gjerne benytter flere timer til å se episode etter episode, som går på mine favorittkanaler, som FEM, TLC og TV2 Livsstil.

Jeg har, som sikkert mange andre, latt meg fascinere av den såkalte Kardashian-klanen. Jeg har ingenting til felles med de, men lett underholdning som vises episode etter episode gjør meg ingenting. Reality med drama og intriger er noe som passer meg perfekt. Jeg elsker å få et innblikk i andres verden. Heldigvis har jeg flere i venneflokken som også følger med på dette, slik at jeg kan få pratet med noen om noe stort og sjokkerende skulle skje i en episode.

Lykken var derfor stor da jeg oppdaget at den nye sesongen av Keeping Up With The Kardashians (KUWTK) startet denne uka. I hele 13 sesonger har vi fulgt familien i LA og jeg gleder meg til å se hva de har å by på denne sesongen.

På denne tiden av året dukker det stadig opp nye serier å følge med på. Men tradisjonen tro må følges år etter år, og det er et sikkert vårtegn når Paradise Hotel Norge ruller på skjermen igjen. De er nå inne i sin niende sesong og det virker som om vi ikke blir lei av konseptet. Vi benker oss foran dataskjermen eller TV-en, for å få med oss siste nytt; hvem rota med hvem og hvem må sjekke ut av hotellet.

Jeg har ofte lurt på hvorfor slike meningsløse program tiltrekker meg. De som er med på slike program er ikke kjent for å være de skarpeste knivene i skuffen.

Lenge leve reality og søppel-TV!