Det har lenge vært fokus på dårlig kommuneøkonomi, skolenedleggelser, folk som tror gresset er grønnere på den andre siden av kommunegrensa, og ikke minst, ubegripelig dårlige veier.

Da er det i grunnen godt å kunne melde om fortsatt stor etterspørsel etter hyttetomter i Rennebu, det gjelder både Nerskogen, Gisnadalen og Berkåk.

Mjuken Hyttegrend, for eksempel, merker økende etterspørsel etter sentrumsnære fritidseiendommer, og ønsker du et praktisk krypinn med minimalt behov for snømåking og plenklipp, er både kommunen og Gunnar Halgunset i gang med å dekke behovet for de som etterspør leiligheter i gåavstand fra minst to dagligvarebutikker.

Videre opplever TrønderEnergi voldsom interesse fra folk med høy kompetanse som mer enn gjerne ønsker å jobbe i Rennebu. Rema 1000 har ansatt et lokalt par til å drive den nye butikken på Berkåk, og her søkes det i tillegg etter butikkmedarbeidere, nær sagt over en lav sko.

Astrid S herjer listene, Alexandru er nylig kommet hjem etter å ha opptrådt for flerfoldig millioner kinesere på direktesendt TV og ordfører Ola Øie nærmest lover at Nerskogsveien skal få sårt tiltrengte midler til oppgradering (det gjelder bare å få "myndighetene" med på å åpne pengesekken).

Jeg setter også stor pris på at Rennebu vant gårsdagens åpningskamp i 6. divisjon (jeg tar det på forskudd, når jeg først er i det positive hjørnet). Og snart er ikke postkassene det eneste grønne innslaget i veien der jeg bor.