Oppdal har en helt fantastisk natur å ferdes i, enten det er på vinteren eller sommeren. Det beste med Oppdal, er at du kan gå langt og lenge i et veldig fint terreng, uten at du konstant går i oppoverbakke.

Jeg har veldig lyst til å utforske mer av Oppdal og se hva dere har å by på. Jeg har snart bodd her i tre år og har fortsatt til gode å utforske enda mer. Nå som jeg har flyttet til et område hvor jeg har fantastiske turmuligheter rundt meg, må jeg bare benytte meg av det.

Men jeg synes det til tider kan være vanskelig å komme seg ut. Jeg kunne gjerne tenkt meg noen å dra på tur med. Nå har jeg sett meg lei av å kun ha musikk på ørene når jeg er ute på tur. Jeg vil kunne prate om alt mellom himmel og jord når jeg er ute og vandrer.

Hjemme på Nordmøre går jeg veldig mye fjellet og i naturen og da har jeg ofte selskap av andre. Enten det er av bikkja eller foreldre, så er det veldig trivelig å være på tur sammen med noen.

Jeg er ikke den sprekeste personen, så noen toppturer og timelange turer blir det ikke med det første. Jeg tenker å starte i det små og jobbe med oppover der ifra.

Jeg legger heller ikke skjul på at dette også kan være en fin mulighet for meg til å bli møte og å bli kjent med folk på, noe jeg synes har vært veldig vanskelig. Men nå har jeg bestemt for å gjøre noe med det, og håper at dette er et opplegg som kan friste mange.

Så om du sitter inne med en følelse av at du skulle vært mer ute, men ikke finner motivasjonen, så bli med meg! Så kan vi motivere hverandre til å komme oss ut og å få utforske mye av hva Oppdal har å by på.