Folket har talt; måten den nye rektoren ved Rennebu barne- og ungdomsskole har skjøttet jobben etter at alle elevene i kommunen ble samlet på Berkåk, står til laud.

Rektor Gerd Staverløkk føler da også at skolen har fått en god start, men understreker at det i første rekke skyldes godt samarbeidsklima.

–Jeg synes ledergruppa ved skolen har klart det veldig godt, i tillegg har alle lærere ved skolen gjort en helt fantastisk innsats. Jeg har også inntrykk av at foreldrene opplever at ungene blir sett og godt tatt vare på i den nye skolen, sier hun.

Staverløkk forteller begeistret om hvordan hun er blitt tatt imot av rennbyggen.

–Både kollegaer, kommuneadministrasjonen og foreldre har tatt imot meg på en utrolig god måte. Jeg får mange tilbakemeldinger, og at folk er engasjert i skolen, er også veldig motiverende for meg. Det inspirerer til fortsatt innsats, sier hun.

Rektoren forteller at målet er å skape en robust skole i Rennebu, hvor det skal være et inspirerende sted å være for alle.

–At de ansatte trives er viktig, for det smitter over på eleven, understreker hun.

Nokså overrasket etter å ha mottatt anerkjennelsen i form av ukens blomst, utbryter hun;

–Dette var utrolig overraskende og så på en torsdag. Det er veldig bra for skolen at folket i bygda anerkjenner og respekterer den jobben som utføres. Godt omdømme er viktig, og nå skal blomsten naturligvis stå på personalrommet. Denne mottar vi sammen, sier Gerd Staverløkk.