- Dette er den råeste løypa jeg har vært med på. Jeg løp inn på tiden 1:04:22 og dette er den beste prestasjonen jeg har gjort, forteller Botten til Opdalingen.

Han forteller at han løp godt i løypa og at formen kjentes bra ut gjennom hele løpet.

- Det var over 5000 startende i dag, og om jeg blir blant de tre beste i klassen min, så kommer jeg til å være veldig fornøyd, sier han.

Botten endte på en 292. plass totalt under dagens løp.

Ånung Viken deltok også og han endte på en 25. plass i eliteklassen.

I forkant av dette løpet var han igjen tatt ut til å starte i klassen elite-kvalik, gruppen bak eliteklassen under Thoughest, som arrangeres i Oslo denne helga. Sist gang han stilte i den klassen, var under arrangementet i Stockholm tidligere i år.

Tidligere i år løp Bård Botten inn til en 185. plass av 1500 deltakere i en krevende hinderløypa under Thoughest Amsterdam. Den plasseringen var så god at han vant sin klasse M50-54. På pinseaften var han klar for et nytt løp i Stockholm. Der gjentok Botten suksessen fra Amsterdam og vant sin klasse. Totalt ble det en 195. plass av flere tusen startende.