Oppdal: Svært mange ønsker å komme i form, men så er det dette med å få rumpa ut av sofaen.

Mange synes det er lettere å skjerpe seg når man gjør det sammen med andre, og Team Opdalingen er nettopp et slikt tiltak.

Informasjonsmøter

Møt opp på et uforpliktende informasjonsmøte tirsdag 22. september i Opdalingens lokaler i Inge Krokanns veg 3 klokken 18.00.

Du kan også ta kontakt på epost team@opdalingen.no, da tar Harriet kontakt med deg direkte og hører hva slags opplegg som passer best for deg.

Trene sammen? Har du en kjæreste, kollega, venninne, en kompis, en mor, en sønn eller noen andre du kunne tenke deg å trene sammen med til glede for dere begge? Kom på informasjonsmøte og hør om dette er noe for dere?

Proff teamleder

Nå får vi profesjonell hjelp av en teamleder som kjører tilsvarende opplegg i Trondheim, Molde og Kristiansund.

Privat trener Harriet Hestad til tøffe konkurranser som Norseman og Birken, i jobben hjelper hun andre med å komme i form; enten fordi man vil gå ned i vekt eller fordi man rett og slett tenker på helsa. Denne høsten kan alle som ønsker å ta i et tak for sin egen helse bli med på Team Opdalingen.

- Uavhengig av hva som er den enkeltes utgangspunkt og treningsmål, vil vi kunne hjelpe til å sette opp en treningsplan som er gjennomførbar, gi kostholdsveiledning som det går an å forholde seg i en travel hverdag og en treningsdagbok som man kan følge med på via nett, forteller Harriet.

Sosialt og variert

Vi i Opdalingen er også opptatt av at det skal være sosialt og motiverende, at opplegget skal være variert og at hver enkelt skal føle at tiden på Team Opdalingen skal være tilpasset den enkeltes ønsker og behov.

Det blir en felles trening i uken, samt at alle kan få sitt eget treningsopplegg om de ønsker det. I tillegg legges det opp til tre turer i naturen; i skog eller fjell, slik at man både får trent og får gode naturopplevelser sammen med andre.

Alle som er med på teamet blir med i en egen lukket Facebook-gruppe der man kan holde kontakten, oppmuntre hverandre og informere om ting som skal skje. Det også opp til en sosial samling.

Alle som er med vil hele tiden få anledning til å måle sin framgang underveis. Det vil etter hvert komme mer informasjon om «nye» Team Opdalingen, og både nye og gamle medlemmer er velkommen. Det blir som vanlig en fast avgift for å være med på teamet, alle som abonnerer på Opdalingen får ti prosent avslag.

Selve opplegget starter 29. september og første bolk varer fram til desember/jul.

INGEN NÅDE: Harriet Hestad mener at hvem som helst kan komme i form, til og med en stillesittende lokalavisredaktør.