Det finnes flere aktiviteter du kan være med på i Oppdal og Rennebu på lørdag og søndag. Er du av typen som ikke liker snø, kan du kose deg innendørs med musikalske innslag og håndballkamper. Under finner du lista av noe av det som skjer.

Lørdag 21. november

Oppdal:

Fredag startet St. Edmundsdagene i Oppdal kirke. Markeringen strekker seg utover hele helga, og på lørdag kan du se utstillingen av gamle bibler, salmebøker, postiller og annenlitteratur. Dette foregår ved Raulåna og starter klokken 12.00.

Oppdal/Rennebu:

Håndballsesongen er i gang, og flere hjemmekamper spilles i helga. Lørdag blir det et skikkelig derby i Oppdalshallen når Oppdal J10 tar i mot Rennebu klokken 13.30.

Klokken 12.30 tar Oppdal J12 i mot Røros 2 til kamp

I Rennebuhallen spiller Rennebu mot Heimdal klokken 12.00.

Lørdag ettermiddag klokken 16.00 gjester Heimdal Oppdalshallen når de møter Oppdal J14.

Oppdal:

Lørdag kveld kan du komme i skikkelig julestemning om du tar turen til Bortistu Gjestegård i Storlidalen. Det er tredje året på rad at det er førjulskonsert der. Det starter med familiekonsert klokken 15.00, før det på kvelden 19.00 blir konsert med dans for de voksne.

Søndag 22. november

Rennebu:

Søndag klokken 13.00 til 16.00 blir det igjen basar ved Furuly på Nordskogen. Her blir det salg av tombola og lodd. Enkel servering.

Oppdal:

Søndag kveld klokken 19.00 avsluttes St. Edmundsdagene i Oppdal med selve rosinen i pølse, kirkekonsert i Oppdal kirke. Her blir det vakker musikk fra Kjersti Vindal, Øyvind Smidt og Thomas Torstrup. Skuespiller Arne Reitan fra Trøndelag Teater skal lese fortellingen om St. Edmund av Øst-Anglia, som ble Oppdalshelgen i middelalderen.