I forbindelse med konserten til VÅR JUL – med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla, ble det utlyst en konkurranse om å få synge duett med Maria Arrodondo i Oppdal kirke 7. desember.

- Blant mange innsendte videoer var det til slutt Oline Rogstad som ble vinneren av konkurransen. Nivået på sangerene har overrasket oss veldig og det var et vanskelig valg, skriver Bjørn Terje Bråthen i en pressemelding.

- Oline har en veldig vakker og særegen stemmes som vi tror vil kle "Himmel på jord" veldig godt. Nå gleder vi oss veldig til å treffe henne på konserten. Bli kjent med henne og høre henne synge sammen med Maria, står det videre i pressemeldingen.

Får med seg barnekor

Sangen "Himmel på jord" betyr mye for Arredondo og ser frem til å dele låten med mennesker hun treffer på turné.

- Dette er en vakker sang som virkelig fanger mye av det julen handler om for meg. Det å kunne dele denne opplevelsen med sangglade mennesker jeg treffer på vegen fra Kristiansand i sør til Oppdal i nord, ville gjøre dette til en helt spesiell opplevelse for meg, sier hun.

På det øvrige repertoaret står kjente og kjære julesanger, akkompagnert av barnekor fra de 26 stedene de besøker. I Oppdal har Drivdalen skolekor engasjert se i å delta på konserten.