Førstkommende lørdag kommer en delegasjon på 80 personer fra Bergstaden Teaterlag på Røros med oppsetningen av Putti Plutti Plott.

Teaterlaget hadde også i år så mange gode skuespillere på audition at de ikke klarte å plukke ut til et team. Derfor endte de opp med to team som har spilt to forestillinger hver. Altså til sammen fire forestillinger på Røros sist uke – alle utsolgte, det skriver Oppdal kulturhus i en pressemelding.

Større friluftsoppsetninger som ”Bør Børson Jr.” – også med en ”turnéforestilling” i Olavshallen under VM på ski i 1997 – og teaterlagets engasjement i ”Det brinner en eld”, senere "Elden", har bidratt til at flere hundre personer har hatt ett eller annet engasjement innom Bergstaden Teaterlag siden starten i 1978.

Teaterlaget har de siste fem årene hatt Putti Plutti Pott på programmet første uka i desember  – og har hvert år fylt storsalen mange ganger.

Putti Plutti Pott og jakten på julenissens skjegg er kanskje det som virkelig kan sette hele familien i førjulsstemning.

Til helga setter de opp to forestillinger i Oppdal og hittil er det snart solgt 600 billetter.