Fra gutta reiser fra Berkåk fredag morgen og til de er tilbake en stund ut på søndag kan du følge med på opdalingen.no der gutta vil poste bilder via Instagram.

Her kan du også ønske Anders, Petter, Markus og Terje lykke til på turen mot landsfinalen i musikkonkurransen Bandwagon. Send inn et bilde av deg selv eller fra der du bor med en kort hilsen til gutta. Bruk hashtag #bandLODI og din hilsen dukker opp sammen med reiserapporten fra gutta.

På fredag skal Lodi være med på musikkseminar med kjente musikere og de skal jamme sammen med andre band på utesteder i Namsos. Her blir det nok litt av hvert av bilder, så det er bare å følge med på opdalingen.no

Lørdag er den store dagen, da skal Lodi sammen med ni andre band konkurrere om flere premier i Bandwagon med låta "Kobberhjerte" som de har skrevet selv.

#bandLODI

Selve finalen sendes direkte her på opdalingen.no, og du skal ikke se bort i fra at det kommer en og annen filmsnutt fra gutta underveis. Når finalen er i gang trenger bandet hjelp fra Oppdal og Rennebu, da gjelder det å sende avgårde stemmer til den store gullmedaljen.

Følg med på opdalingen.no for mer informasjon og ikke glem å sende en hilsen til gutta, enten en og en eller hele bandet med hashtag #bandLODI.

NB! Du kan begynne å sende inn hilsninger allerede nå - la gutta få se at Oppdal og Rennebu støtter dem!

Hva er Bandwagon?

Bandwagon er en kåring av Norges beste uetablerte band eller artist, og utdelingen av Ramp – Sparebank 1 SMN rock og popstipend. I tillegg kåres vi den beste nye låta og beste videodemo.

Konkurransen arrangeres av lokalaviser over hele landet, Nettavisen, Ordentlig Radio og Rock City, det nasjonale kompetansesenteret for pop og rock. Her har artistene en mulighet til å vise fram seg og sitt talent – på nettet, i lokalavisen og om de når opp – på en regional eller nasjonal scene.

Vi andre får masse ny musikk å høre på fra flinke folk, stemmer opp de beste og deler de videre til andre som vil sette pris på dem. Konkurransen starter i lokalavisene, og låtene med flest stemmer går videre til delfinaler på Ordentlig Radio.

I tillegg plukker fagjuryer ut band og artister som får delta på delfinaler på festivaler over hele landet. Vinnere fra radiofinalene og festivalene, pluss en nasjonal juryjoker og en publikumsfavoritt møtes til nasjonal finale i Namsos i 12. desember.

Artistene må ha skrevet og fremført musikken selv. Vinneren av Bandwagon får talentstipendet Ramp fra SpareBank 1 SMN, Rock City, Innovasjon Norge og Åge Aleksandersen, til en verdi av 250.000 kroner.

I tillegg får vinneren spille på Gramo Underwood-scenen på Norwegian Wood i 2016. Låtvinneren får spille inn låta med en profesjonell produsent, og en radiokonsert på Ordentlig Radio. Videovinneren får faglig oppfølging fra Nordic Screens.