Tirsdag kveld var det stor aktivitet på sørsiden av Gjevilvatnet. Etter det Opdalingen kjenner var dette ikke en avtalt handling mellom "brøyterne", men én av grunneierne som etter sigende var inne i dalen og hentet ut ved. Handlingen blir derfor beskrevet som næringsvirksomhet.

Reaksjonene på sosiale medier lot ikke vente på seg:

"Da vart det plutselig næringsvirksomhet på sørsiden av Gjevilvatnet, veien er brøyta. Det vart snipp snapp skispora borte". Det skriver Olav Kvam i gruppa "Vi som elsker skiløypa i Gjevilvassdalen" på Facebook.

Det var i helga at grunneier Olav Kvam kjørte opp løype utover mot Langodden, noe som ble tatt godt i mot i bygda.

Senest i dag var det folk innom Opdalingen som ønsket å gi Olav Kvam heder og ære for sporene han hadde brøytet opp.

I kveld var det hektisk aktivitet på sørsiden av Gjevilvatnet, og det viser seg at skisporet har blitt brøytet og frest bort. Det setter sinnet i kok hos mange oppdalinger, som ytrer sin mening om dette på sosiale meldier.

"Venta bærre på den ja. Så om å gjort å gjør seg upopulær.... Ris til egen bak spør du mæ""E sa d mæ d såmmå du trakka spor, at d går itj leng fynn d bli brøtt der hell, æ itj rart dæ krig i verden!!!""Har brøytebanden vist sitt sanne ansikt? De var kanskje ikke så løsnings- og kompromissvillige når det kom til stykket?"

Opdalingen har prøvd å komme i kontakt med grunneierne som ønsker å brøyte veie uten hell.

Vedkommende som kjørte opp vegen og dermed også over skisporene har bekreftet ovenfor Opdalingen at det var han som gjorde det. Ut over dette ønsker han ikke å kommentere saken.

Videre, etter det Opdalingen kjenner til skal det avholdes styremøte i grunneierlaget onsdag. Da kan man vel anta med stor sikkerhet at anleggsvirksomheten tirsdag ettermiddag og kveld vil stå rimelig høyt på dagsordenen.

Saken om Gjevilvassvegen skal opp i bygningsrådet i Oppdal kommune 9. mars.