Vil du dele et arrangement eller vil du vite hva som foregår i Oppdal og Rennebu? Da vil den nye eventkalenderen fra Opdalingen være til stor hjelp - og det beste av alt - den er spesialtilpasset smarttelefoner - så de fleste har den alltid med seg i baklomma eller veska.

Kalenderen for Oppdal og Rennebu har fått nettnavnet opdalingen.info, men du vil alltid kunne nå den via opdalingen.no.

Offisiell åpning skjer ikke før over helga, men du kan allerede nå stikke innom kalenderen; enten via PC eller via telefonen din; adressen er uansett opdalingen.info.

Det er kjempeenkelt å legge inn arrangement på Opdalingen-kalenderen, og du kan gjøre det både fra nett og mobil.

Dersom du har ansvar for innkalling til et årsmøte, spillemøte, medlemsmøte eller trening, du kan allerede nå legge inn innkallingen i Opdalingens kalender.

Dersom du skal arrangere en konsert, quiz, teaterforestilling etc. så kan du allerede nå spre det glade budskap via opdalingen.info!

Viktig informasjon

For at det skal bli en viss struktur på kalenderen som vi alle kan forholde oss til så er det et par ting du bør huske på:

Bilder

Du kan legge inn bilder på alle arrangementene, men dersom du legger dem inn i breddeformat, for eksempel 3500 x 1500 pixels, så blir utsnittet penest både på PC og mobil. Bilder må minst være 400 pixels i bredde.

Dersom du skal legge inn et arrangement som gjentar seg hver uke, så må samme bilde følge hele arrangement-serien.

Norsk eller nynorsk

Det forventes at de som legger inn arrangementer forholder seg til generelle skriveregler i bokmål/nynorsk; husk å lese over teksten før du publiserer et arrangement.

Registrering

Du trenger ikke registrere deg for å legge ut et arrangement, men det er en fordel å registrere seg:

Dersom du lager deg en profil med samme e-postadresse som du bruker når du logger deg på Facebook, så vil kalenderen (dersom du ønsker det) hente inn alle arrangementer som du også legger ut og deler på Facebook; halvparten så mye jobb med andre ord.

På sikt kan du også bli en "autorisert arrangør" - da kan du legge ut arrangement direkte og med en gang uten godkjennelse av redaksjonen.

Godkjennelse

Alle arrangementer er gjenstand for godkjennelse av Opdalingen før de dukker opp på nett.

For kommersielle aktører og offentlige aktører (kommune, fylkeskommune etc) gjelder egne regler.

Opdalingen forbeholder seg retten til å ikke godkjenne/slette arrangement som vi mener bryter med norsk lov eller avisas policy og retningslinjer.

Trenger du hjelp?

Er det noe du ikke får til eller ikke skjønner når du skal legge inn et arrangement? Har du problemer med størrelsen eller formatet på bildet? Ta kontakt med oss på redaksjon@opdalingen.no og vi skal prøve å hjelpe deg så fort som mulig.