Da den forrige hovedaksjonæren i bilskadefirmaet Weppo solgte seg ut, økte Berkåk Bil AS og Kristian Sitter sine aksjeposter i firmaet til å bli på henholdsvis 60 prosent og 40 prosent . I tillegg ble navnet endret til Berkåk Bilskade AS.

Videreføring

Eierne viderefører virksomheten, så her får kunder med glasskader eller små og store karosseriskader fortsatt den hjelpen de trenger.

– Prosessen har pågått siden før jul og senest i forrige uke ble selskapet registrert i Brønnøysund, forteller daglig leder ved Berkåk Bil, John Magne Eggan.

Mens karene på verkstedet hos Berkåk Bil gjør sitt til at kjøretøyet ditt skal putre å gå, driver Kristian mest med det kosmetiske.

Avtale med forsikringsselskapene

De fleste av oppdragene på bilskaden, er forsikringsskader. Kristian har skaffet seg de nødvendige papirer, slik at han slipper å vente på takstmann, noe som sparer mye tid.

– Jeg har avtale med de aller fleste selskapene, i hvert fall de ti største, sier han.

Etterspørselen til skifte eller reparasjon av bilruter og oppretting og lakkering av karosseriskader er til dels sesongbetont. Etter en rolig periode rundt juletider, tar det seg veldig opp utover etterjulsvinteren.

Ellers er oppdragene stort sett jevnt fordelt, året rundt. Så har du en skadet frontrute, eller en stor eller liten karosseriskade; Kristian Sitter ved Berkåk Bilskade lover å se på saken.