Sammen med Daniel Vik Lorenz, Håvard Storø og Johan Rudolf Thyve har de gått sammen om vaktselskapet Trygg Ute AS. Nå har de vært i kontakt med Skifer og Spisbar, og vi vil ha et tett samarbeid med begge fremover.

– Både Skifer og Spisbar virker veldig positive til oss, og vi håper vi kan få de med videre, sier de.

I dag er det Oppdal vaktformidling som du ofte ser på utestedene. Guttegjengen mener det er plass til to selskap i bygda.

– Det er sunt med konkurranse, og vi kan sammen bygge hverandre opp, forteller de til Opdalingen.

Imøtekommende

Ideen med et nytt vaktselskap har de tenkt på lenge.

– Målet vårt er at vi skal være et trivelig vaktselskap som folk møter i døra. Vi vil at det skal være triveligere å gå ut i Oppdal og vi ønsker at de som er ute på uteplasser for første gang, skal få en god opplevelse, sier Lorenz.

Kvartetten har flere års erfaringer fra utelivsbransjen; flere har jobbet i bar og som ryddegutter, mens andre har stått en god del som vakter tidligere.

– Vi har også ulike bakgrunner, og sammen blir vi et godt team, sier de.

Håper på mye jobb

Gjengen legger ikke skjul på at de har store forventninger til det som skal skjer framover.

– I første omgang håper vi at de som vil benytte oss som vakter, blir fornøyde, og at de velger å jobbe med oss videre. Vi har forventninger om at det skal blir en del dørvakjobbing, sier de.

Gjengen holder i disse dager på å få alt papir i orden. De har allerede tatt kontakt med politiet, og skal snart sende inn papirer og organisasjonsnummer til godkjenning. Alle må også gjennom vekterkurs.

Vorhaug forteller at de som tror dette kan være noe for dem, kan bare ta kontakt med noen i Trygg Ute.

– Vi håper vi får komme i gang så fort som mulig, og aller helst før påske. Vi er klare for å ta imot folk med et smil, sier de.