Vi har én sesong med generell styrke- og kondistrening, vi har hatt en annen sesong med sykkeltrening, etter sommeren tar Team Opdalingen fjellet fatt.

Tar du utfordringen?

Allmannberget – fjellet som Oppdal lener seg på og ser opp til – nå er det på tide at du utfordrer deg selv og fjellet – til høsten utfordrer vi deg til å være med til topps – og turen går på framsiden av fjellet.

Det er Harriet Hestad, som leder av Team Opdalingen, som gjennom AktivMed Trening legger opp en serie med treningsøkter der målet er at man på slutten av sesongen skal ta turen opp på Allmannberget den litt "vanskelige" ruten.

Overkommelig utfordring

Med den riktige innstillingen, trening og hjelp fra resten av teamet skal de fleste kunne klare å komme seg opp langs framsiden av fjellet. Siden turen går i bratt terreng og krever at man har en viss trening, er det en tøff, men overkommelig utfordring.

Team Opdalingen møtes som vanlig hver tirsdag til en felles trening der man jobber med både kondisjon og styrke. Her tenker man mest på å komme i form og få bedre livskvalitet, og så brukes det mindre tid på å telle kilo og sekunder.

Oppstart 30. august

Oppstart er tirsdag 30. august – sett av datoen først som sist – og så møtes man 12 uker framover høsten. Selve turen opp fjellet vil skje en lørdag eller søndag etter nærmere avtale.

All trening foregår utendørs, det er alltid med instruktører, man blir med i en egen Facebook-gruppe der man også får treningstips og nyttig informasjon. Det beste av alt er at man er med i et team der alle har ett mål – og der alle hjelper hverandre til å nå dette målet.

Dersom du ønsker mer informasjon, ta kontakt direkte med Harriet på harriet@aktimed.no, og så ser vi fram til en frisk og sporty høst sammen.