Politiet meldte på Twitter i femtiden på lørdag at to biler har frontkollidert, knappe 18 km vest for Oppdal.

Ulykken skal ha skjedd like etter klokken fem, lørdag ettermiddag.

I den ene bilen var det kun fører, mens det i den andre befant seg tre personer.

En av førerne blir omtalt som moderat skadd, mens de tre andre betegnes som lettere skadd.

Lege på stedet mente likevel at det var vanskelig å bestemme omfanget av skadene på stedet, og selv om skadene blir beskrevet som moderat og lett ble det rekvirert luftambulanse til stedet, opplyst Berit Trønsdal ved Oppdal lensmannskontor til Opdalingen.

Trønsdal ville ikke utdype hvem av bilene som hadde kommet over i feil kjøreretning, men antydet at dårlig sikt og føre, samt høy fart kunne være mulig årsak.

Personene som var involvert i ulykken var ikke lokale. Alle var ved bevissthet og kommuniserte med helsepersonell på stedet.

Luftambulansen landet mellom strømledninger og høye trær på et lite jorde rett ved ulykkesstedet, på Bøakalvhåggån.

Det var mye tåke i området og redningsarbeidet var vanskelig på grunn av at det til tider regnet heftig.

Hele tre ambulanser og luftambulanse kom etterhvert til stedet, og de skadde blir først behandlet av helsepersonell på ulykkesstedet.

Alle de skadde er nå sendt til traumemottaket på St. Olavs Hospital i Trondheim for en kontroll, siden de har vært involvert i en frontkollisjon.

Cirka 18.45 ble veien åpnet for trafikk igjen, men det var da fortsatt manuell dirigering på stedet. Et kvarter senere ble veien åpnet for normal trafikk og alle nødetatene var ferdig med sin innsats på stedet.

Arbeidet med bilbergingen var krevende i og med at det er veldig trangt på stedet.

Det er dårlig sikt på stedet grunnet mye nedbør, og politiet antyder nå at en bil har kommet over i motgående kjørefelt.

Kvart over seks lørdag kveld melder politiet at luftambulansen har tatt med seg de siste skadde fra stedet, og fløyet inn til St. Olavs Hospital.