I løpet av de tre siste årene har Drivdalen idrettslag skiltet og tilrettelagt turstier for «hverdagstrim» i Drivdalen. Dette er et lavterskeltilbud for innbyggerne ikke bare i Drivdalen, mens også Oppdal.

- Det er et tilbud for den daglige trim, og helseaspektet er viktig. Det skal være lettvint å ta en tur hver dag, skriver Ola Arne Aune for Drivdalen IL i en pressemelding.

Arbeidet har vært et ledd i Turskiltprosjektet «Det skal merkes i hele landet», drevet fram og finansiert av Gjensidigestiftelsen og alle fylkeskommunene. Det hele i samarbeid med Den Norske Turistforening.

- I dalbunnen langs Driva er det merket og skiltet cirka 20 kilometer tursti mellom Gottemsbrua og Sætromsmoen/Granmo camping. Idrettslaget har 10 trimposter spredt rundt i Drivdalen. Utgangspunktet for disse er nå merket og skiltene har QR-koder som viser kart og har beskrivelse av turen, samt orientering om kultur, natur og historie. I tilknytning til flere av trimpostene er det merket rundturer. I alt er cirka 45 kilometer stiger merket/skiltet, står det videre i pressemeldingen.

Skilt og fire store opplysningstavler har allerede kommet på plass, og stiene er allerede mye brukt.

- Drivdalen idrettslag ønsker å markere at klubbens to prosjekter nå er avsluttet, gjennom å arrangere en offisiell åpning første helga i september, står det i pressemeldingen.