Oppdalingen Rune Nilsen vender tilbake fra byen og kjøkkensjefjobben på Royal Garden for å starte som sjefskokk på mathallen Smak & Behag i hjembygda.

Styreleder Harald Halmøy forteller at han er svært glad for at en ny kokk nå er på plass på Smak & Behag.

- Dette var en nødvendighet for å komme oss videre, og vi trengte å heve kompetansen på den delen av drifta, forteller Halmøy til Opdalingen.

- Dette gjør vi for ytterligere å heve kvaliteten på både det vi tilbereder og det vi produserer i butikken.

- Hvorfor er Rune Nilsen rett mann til å gjøre dette?

- Med hans bakgrunn både som kokk og kjøkkensjef, og med hans erfaring fra de stedene han har jobbet er han helt riktig i de oppgavene han skal gå løs på på Smak & Behag, mener styreleder Halmøy.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Oppdal etter tre år på Royal Garden. Familien bor på Oppdal og jeg har pendlet, så da muligheten med Smak & Behag dukket opp så var det ikke vanskelig å takke ja, forteller Rune Nilsen.

- Hva er det du først og fremst vil tilføre mathallen på Oppdal?

- Fagkunnskap. Jeg har mye erfaring og dette er noe jeg vil bringe videre til både butikken, men også til kundene. Jeg vil kunne snakke med dem og gi tips og råd om matlaging, samtidig som min jobb blir å kvalitetssikre den maten vi selv produserer og tilbereder.

- Hva slags råvarer liker du først og fremst å jobbe med?

- Kjøtt er jo alltid interessant, men jeg liker også godt å jobbe med fisk og skalldyr, forteller Rune Nilsen til Opdalingen.

- Hva er det du gleder deg mest til?

- Å få komme tilbake til Oppdal og begynne i jobben - den har så mange muligheter og det er så mye spennende vi kan gjøre, forteller en entusiastisk Rune Nilsen.