Det var salgsansvarlig Enterprise Ressursstyring i Visma Unique AS, Richard Gjennestad som i dag delte ut prisen til Rennebu kommune under en konferanse i lønn og økonomi i Stavanger.

Visma Unique leverer løsninger til offentlig sektor, som forenkler administrative prosesser og arbeidsprosesser knyttet til tjenesteproduksjon. I Rennebu kommune benyttes disse løsningene blant annet til flyteskjemaer, turnuslister, elektroniske timelister og så videre.

Leder lønn i Rennebu kommune, Tove Løberg Smørsgård forteller at Rennebu kommune i mye større grad enn nabokommunene Meldal, Midtre Gauldal og Oppdal, har tatt i bruk slike elektroniske løsninger som Visma Unique tilbyr.

- Vi benytter også systemet til elektroniske reiseregninger, fravær, ferie og i forhold til rekruttering. Vi ble nok premiert fordi vi er svært aktive og har kommet langt i bruken av digitale løsninger som Visma leverer, sier hun.

Løberg Smørsgård er veldig fornøyd med bruken av systemene på sin arbeidsplass. Hun har også registrert at det samme gjelder andre etater i Rennebu kommune.

- Jeg vet i hvert fall at ansatte innen helse er godt fornøyd med turnusprogrammet de benytter, sier hun.

Under konferansen i Stavanger, ble Rennebu kommune tildelt pris som årets nykommer 2016 i Visma Unique AS for innføring av Enterprise HRM og økonomi i 2014, Ressursstyring 2015 og Visma flyt skole 2016.